Date:april 27, 2016

Chocopresents

Chocopresents

In november werd ik door een Prosos collega gewezen op een krantenartikel van Chocopresents. Wij zagen dat er mogelijkheden online lagen voor Chocopresents. Aan de slag met campagnes rond de feestdagen, het onder de aandacht brengen van de producten met mooie afbeeldingen etc.

Wij hebben elkaar ontmoet, de wensen en de mogelijkheden van onze inzet besproken en wij zijn van start gegaan. Allereerst met de social uitvoer, maar ook de website vroeg aandacht rond de opbouw, spelling en invulling van de websiteteksten. Tevens hebben wij een eerste nieuwsbrief verstuurd en hebben wij nu een partij aangedragen voor het maken van professionele foto’s voor de webshop.

Social Uitvoer

Doelstellingen: Naamsbekendheid, (online) verkoop van chocolade verhogen.

Wij delen dagelijks nieuwsberichten, eigen content (afbeeldingen) op de verschillende social media kanalen: Twitter, Facebook, LinkedIn (bedrijfspagina) en Google+ (ranking). Het is altijd wel van belang dat er een samenwerking is tussen de content die wij corporate delen en de content die gedeeld wordt door de collega’s van het bedrijf. Met de collega’s van Chocopresents hebben wij een intensieve samenwerking en zorgen wij er voor dat wij wekelijks afstemming hebben.

Waarom social media?

In een eerder blog hebben wij de redenen waarom social media uitgewerkt. In het onderstaande rijtje de redenen voor Chocopresents.

Het verkopen van producten of diensten: e-commerce
Het werven van klanten (lead generation)
Genereren website traffic
Het informeren van uw online bezoekers (brand & product awareness)

Fotografie

Foto’s kunnen een groot deel van de uitstraling van uw website bepalen. Het is dus belangrijk om zorgvuldig uw foto’s te kiezen. Eigen foto’s geven een persoonlijk tintje aan uw website en webshop. U kunt de foto’s precies zo (laten) maken zoals u wilt. Mooie foto’s ondersteunen de content op uw website. Ze dragen bij aan het verhaal dat u online wilt delen en uitstralen.

Fotografen waar wij mee samenwerken

Geeft u de voorkeur aan een eigen fotograaf? Dan kan dat uiteraard ook.