Efficiente e-mailmarketing? - Prosos B.V. kan je helpen

Samen aan de slag

Ondersteuning waar tijd en kennis ontbreekt!

Interim | Projectmanagement

 

Haal jij al alles uit je online marketing? Wij kunnen je ondersteunen met Inspiratie, Training en Coaching zodat jezelf aan de slag kunt. Je kunt het volledig door ons uit laten voeren, maar optie is om ons interim en/of als projectmanager in te zetten!

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Kennismaken met Prosos?

Bedrijfsnaam

Je naam

Je e-mail

Telefoonnummer

Interim

Ondersteuning nodig op de werkvloer? Vind jij het lastig om kansen in de markt aan te grijpen? Dat kan komen door een gebrek aan capaciteit en/of te weinig kennis in huis. Wij kunnen hier goed bij ondersteunen! Het is mogelijk om een van onze specialisten voor een of meerdere dagen per week bij jullie op kantoor in te zetten. Door een van onze specialisten in huis te halen krijg je een frisse blik op je marketingstrategie.

Doordat je ons in huis haalt zijn wij onderdeel van het team en zitten we midden in het hart van de organisatie. Op deze manier maken wij snel kennis met de bedrijfscultuur en primaire processen. De kennis die wij met ons meebrengen wordt direct gedeeld met jouw medewerkers. Wij leiden werknemers ook op om met tools te werken waar wij ook mee werken. Zo blijft de kennis bij jouw medewerkers achter op het moment dat het project is afgelopen. Een cadeautje van ons!

Onze inzet

Door een van onze specialisten in huis te halen krijg je een frisse blik op je marketingstrategie. Of het nu gaat om het vervangen van zwangerschapsverlof, vervanging bij ziekte of omdat je geen schikte kandidaat kan vinden voor een vacature, alles is mogelijk! Collega’s kunnen het namelijk vaak niet opvangen vanwege tijdgebrek of het ontbreken van expertise. En iemand aannemen kost vaak tijd en energie. Daarnaast kan het ook kosten besparen. Als je een van onze specialisten inhuurt betaal je alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren. Geen lange contracten, werkgeverslasten en plichten.

Maak je medewerkers vrij voor het werk waar ze goed in zijn en laat bijvoorbeeld een specialist een social mediastrategie ontwikkelen. Een campagne ontwikkelen is niet heel lastig, maar het juist inzetten is specialistisch werk. Focus op de kern van je bedrijf!

Projectmanagement

Prosos is jouw adviseur op het gebied van het maken van een (strategisch)plan. Wij assisteren bij het opzetten, uitvoeren, meten en afronden van een project. Wij kunnen gewenst ook het totale project uitvoeren. Met onze kennis er ervaring zijn wij breed inzetbaar. Je kan ons inzetten bij grote, complexe projecten waarbij grote budgetten een rol spelen maar ook kleine interne projecten kunnen wij begeleiden.

Welke aanpak past bij jou?

Sparren over de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje en we nemen z.s.m. contact met je op!

Meer over onze diensten:

Lees meer over onze samenwerkingsverbanden:

Ik ben van mening dat wij daar een slag hebben te slaan. Wij zijn enorm kritisch naar hoe wij onze klanten kwalitatief kunnen ondersteunen, maar wat als wij net zo kritisch kijken naar ons eigen aanbod? Wat gebeurt er dan?...

Chantal is overdag vaak druk bezig met vergaderingen en andere werkzaamheden die komen kijken bij haar bedrijf. Hierdoor is haar agenda vaak in de ochtend en de middag behoorlijk vol. Daarom is ze blij dat Prosos de marketing en communicatie afdeling is van haar bedrijf, ze zijn namelijk bereikbaar van 8.00 uur tot 22.00 uur!...

× Kunnen wij je ergens mee helpen?