Samenwerken aan een strategie en commercieel succes!

Wij bieden advies voor online groei
en commercieel succes!

Vanuit een helder kader en met een praktische insteek?
Dan zit je bij Prosos goed!

Als ondernemer ben je vaak druk met de dagelijkse gang van zaken. Het kan zijn dat andere belangrijke taken nauwelijks aan de orde komen. Laat staan marketingtaken, waarbij je werkt aan doelen en je positionering.  Bij Prosos geven wij marketing en communicatieadvies in een duidelijke en begrijpbare taal.


Zelf aan de slag?

    • Inspiratie
    • Training
    • Coaching

 

Samen aan de slag?

    • Interim inzet
    • Projectmanagement

 

Wij aan de slag?

Advies

Om je als bedrijf te onderscheiden van de massa en je product of dienst goed aan te prijzen, heb je tegenwoordig een goed verhaal nodig.

Het opzetten van dergelijke campagnes die resultaat opleveren, vereist kennis en een strategische aanpak. Wij helpen jou hier graag mee! Wij vertalen jouw doelstellingen naar een online marketingstrategie en voeren deze vervolgens uit. De resultaten die wij maandelijks rapporteren en met jou delen geven rust en overzicht. Wat er simpelweg voor zorgt dat jouw bedrijf groeit.

Online aan de slag binnen 1 dag

Met onze training: “Online aan de slag in een dag” kan je het Pondres-model met behulp van onze uitleg zelf invullen. Kom je er niet uit? Geen probleem wij staan voor je klaar! Anita biedt een uur gratis assistentie aan op het moment van de training wanneer jij wenst. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het model door ons te laten invullen. In dat geval verzorg jij de input en verzorgen wij de uitwerking en het advies.

 

Implementatie?
Ben je eenmaal aangekomen bij de implementatie? Dat kan je zelf doen maar dat kan ook samen met ons of helemaal door ons uitbesteden. Aan jou de keuze! Als je maar komt tot jouw gewenste resultaat.

Meer over onze diensten:

× Kunnen wij je ergens mee helpen?