Clubhouse via AnitaHvL.club

Volg mij op Clubhouse. Binnenkort eigen Room en wie weet een eigen Club!

Clubhouse met de website url: anitahvl.club

CLUBHOUSE, YES IK BEN FAN!

Wil je deelnemen? Meld je aan en vraag mij een toegang.

Ik, Anita heb de app vorige maand ontdekt. Op Clubhouse vinden gesprekken plaats, over allerlei onderwerpen. Je kunt als gebruiker een gesprek starten, in een kamer spreken of gewoon meeluisteren. Rooms kunnen openbaar of gesloten zijn. Ook kun je rooms en gebruikers volgen zodat je weet wanneer nieuwe gesprekken plaatsvinden.

Ik mis onwijs de beurzen en events waar je met bekenden en onbekenden bijkletst, zo voelt Clubhouse wel echt, maar dan virtueel. Kan ik je wegwijs maken in deze app? Laat het mij weten!

AnitaHvL als jouw mede-moderator voor
marketingstrategie, online marketing en website.

Naast moderator vind ik het leuk om je te assisteren als host tijdens een Room.

Clubhouse, iets voor jouw business?

Mogelijkheden onderzoeken?

3 Tips voor jouw Clubhouse App

Weet dat je veel ruimte hebt om in je bio te vertellen wie je bent en wat je doet. Wij hebben wat tips op een rijtje gezet.

  • De eerste drie regels van je bio krijg je te zien als je iemand aanklikt in een Room. Tip: zorg dat je eerste drie regels de aandacht trekken. Je kan best veel informatie kwijt!
  • Maak gebruik van Call to Actions in je bio. Je kan elkaar via Clubhouse geen berichten sturen, dus om in contact te komen is een verwijzing naar LinkedIn of Instagram een goed alternatief.
  • Doe je mee in Internationale Rooms, kies er voor om je bio in het Engels neer te zetten. Uiteraard mag je ook bewust voor de Nederlandse taal kiezen.
  • De tip die ik van Eelco de Boer heb gekregen tijdens een van de Rooms; maak een url aan met je voornaam.club (in mijn geval: anitahvl.club). Je komt in mijn geval op deze pagina. Hier kan je meer informatie achterlaten of verder in contact komen met je ‘clubhouse-volgers’.

Let op: Je hebt de mogelijkheid om je profielfoto te wijzigen maar je kunt dit maar éénmalig doen!