Begin nu al met jouw marketing voor de feestdagen! - Prosos

Begin nu al met jouw marketing voor de feestdagen!

Nick en Danny bezig met de feestdagen

Begin nu al met jouw marketing voor de feestdagen!

Het is weer zover, we mogen weer gaan nadenken over onze content voor de feestdagen! Je denkt misschien “Nu al…?”. Ja, Sinterklaas, kerst en oud & nieuw zijn dichter bij dan je denkt.
Er is namelijk goed te zien dat er in september al gezocht wordt op kerst (blauw) en sinterklaas (rood).

Bron: Google trends

Als bedrijf is het handig om hier dus goed op in te spelen en al vroeg te starten met het nadenken over jouw kerstcontent. Hieronder een aantal tips waar je rekening mee moet houden tijdens het maken van deze content.

Heldere levertijden

Heb jij een webshop of ben je bezig met e-commerce? Zorg dan dat de leveringstijden duidelijk vermeld zijn. Niemand wil zonder cadeautje of boodschappen zitten tijdens de feestdagen.

Maak een speciale landingspagina voor de feestdagen

Webpagina’s hebben enkele seconden om hun websiteteksten te presenteren. Zorg dat jouw advertentieteksten in één oogopslag gezien worden. Vermeld dus altijd kortingsacties, thema’s en speciale diensten.

Feestdagen zijn gezellig

Zorg dat je content ook gezelligheid uitstraalt tijdens de feestdagen. Dus haal alles uit de kast en tuig jouw social mediakanalen op met glitters, cadeautjes, sneeuw, snoep etc. Dat brengt mensen zeker in kerstsfeer.

E-mail-marketing

Stuur ruim vóór de feestdagen al e-mails rond met relevante aanbiedingen. Zo bereik je direct jouw vaste klanten en zijn ze ook gelijk op de hoogte van al jouw ‘kerst-specials’.

Geen tijd of wordt het toch te veel werk? Dan helpen wij graag jouw kerstcontent in orde te maken. Samen maken we de kerst voor jouw bedrijf en jouw klanten tot een succes. Heb je vragen of wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op!

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?