Ben jij content met jouw content? - Prosos

Ben jij content met jouw content?

Design content typografie

Ben jij content met jouw content?

Een van de meest gebruikte woorden in de online marketingwereld is content, de inhoud en het geheel aan informatie en dan vooral op websites. Binnen Prosos leveren we allemaal vanuit onze eigen expertise een bijdrage aan de content voor klanten, maar ook delen we kennis, trends en ervaringen op contentgebied. Samen maken we content waar onze klanten content mee zijn en hopelijk natuurlijk ook hun klanten.

Vanuit Prosos

Zo schrijft en deelt Janine vanuit Prosos content over onderwerpen als:

 

Het bijbehorende (bewegende) beeldmateriaal wordt ook in huis verzorgd. Binnen Prosos werken we namelijk niet alleen met allround marketingcommunicatiespecialisten, maar ook met specialisten in grafische opmaak, fotografie en video en sinds kort hebben we zelfs gecertificeerde drone-piloten in ons midden.

Voor klanten

Voor onze klanten in allerlei branches en met uiteenlopende producten en diensten hebben we te maken met een breed scala aan content. Op tekstgebied gaat het om websiteteksten, social mediaberichten en persberichten tot aan teksten voor flyers, advertenties en nieuwsbrieven. Janine schrijft, redigeert en vertaalt dit soort teksten. Uiteraard in samenwerking met de klant en andere teamleden van Prosos. Tekst vraagt 9 van de 10 keer om ondersteuning van beeld in de vorm van afbeeldingen, infographics of video’s. Sterker nog, soms vraagt een onderwerp of communicatiemiddel meer om beeld dan om woord. Dan is een krachtige titel of een korte zin al voldoende.

Bewegend beeld

Vooral bewegend beeld wordt steeds belangrijker in contentmarketing. Binnen Prosos springen we hierop in met gespecialiseerde filmmakers en drone-piloten. Zo werken we aan een duurzame klantbeleving en commercieel succes. Ben jij nog niet content met jouw content?

Wil je meer halen uit je huidige content? Of zoek je een partij die aan de slag gaat met content voor jouw nieuwe bedrijf, product of dienst? Neem dan contact met ons op. Het team van Prosos staat voor je klaar.

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?