Buiten event? Maak een toffe aftermovie met een drone! - Prosos

Buiten event? Maak een toffe aftermovie met een drone!

Buiten event? Maak een toffe aftermovie met een drone!

Heb jij binnenkort een buiten event? Hoe tof zou het dan zijn om hier een aftermovie van te maken? Aftermovies en drone video’s zijn namelijk helemaal trending op dit moment. Wil jij een aftermovie hebben waar mensen nog lang over zullen napraten? Lees dan snel verder!

Wat is een aftermovie?

Met een aftermovie laat je na een evenement zien hoe het was. Je kan dit doen om mensen te informeren of te enthousiasmeren voor een volgend evenement.

Een aftermovie van boven, hoe tof is dat?

Met de mooie dagen en buiten evenementen die er aan zitten te komen is een aftermovie met een drone een extra toffe beleving. Want zeg nou zelf, hoe tof zou het zijn dat er een aftermovie wordt gemaakt van jouw evenement met een drone. Een drone kan namelijk hoge kwaliteit beelden leveren en een volledig overzicht geven van het terrein waar het evenement plaats heeft gevonden.

Om mensen een volledig sfeerbeeld te geven in een aftermovie adviseren wij om een combinatie te maken van gewone filmbeelden en dronebeelden. Hierdoor neem je de mensen nog meer mee met het evenement.

Waar moet je rekening mee houden?

Ben je helemaal enthousiast geworden en kan je niet wachten om een aftermovie te regelen voor jouw evenement? Houdt dan rekening met de volgende dingen:

  • Niet iedereen mag met een drone vliegen, het is belangrijk om gecertificeerde piloten in te huren. Vliegen met een drone, zonder certificaat, is officieel strafbaar.
  • De locatie van een evenement is ook erg belangrijk, geef daarom bij een aanvraag aan waar je evenement is. Hierdoor kan het bedrijf van te voren onderzoek doen naar de mogelijkheden. Je mag namelijk niet overal vliegen. Denk bijvoorbeeld aan Schiphol, hier mag je niet vliegen in verband met de vliegtuigen.
  • Een drone kan helaas niet vliegen wanneer het hard waait en bij regen raden wij het ook niet aan in verband met druppels op de lens, daarom is het handig om ook video’s te maken vanaf de grond, van mensen die op het evenement zijn.

Wat kan Prosos Events voor jou betekenen?

Prosos Events kan jou helpen bij het opzetten van evenementen maar ook bij het regelen van een gecertificeerde dronepiloot. Prosos, ons full-service marketing- en communicatiebureau, heeft namelijk gecertificeerde piloten en personeel die ook beelden van het evenement vanaf de grond kunnen filmen. Hierdoor kun je de aftermovie direct bij één bedrijf onderbrengen.

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan gerust contact met ons op.

Kun je niet langer wachten en wil je direct van start? Neem dan direct contact op met Prosos de mogelijkheden!

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?