Buitengewoon Business – Workshop: groei mede door online marketing

Buitengewoon Business
14 en 15 november 2018
Omnisport te Apeldoorn

Buitengewoon Business is geen gewoon maar een buitengewoon ondernemersevent! Buitengewoon omdat dit het eerste b2b-event is voor ondernemers in de regio Stedendriehoek. Buitengewoon omdat de setting, sfeer, indeling en uitstraling van het event anders is dan u gewend bent. Maar vooral buitengewoon omdat dit event de regio Stedendriehoek met elkaar verbindt. En dat alles op een buitengewone top(sport)locatie!

Kies hoe je geïnformeerd wil worden door Prosos B.V.:Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.Download button

Workshoprondes door
Anita Holthuis, Prosos B.V.

Workshop Groei mede door de inzet van Online Marketing

Waarom groeien sommige bedrijven uit tot multinationals, en blijven andere steken in de start-upfase? Groot of klein, alle succesvolle organisaties hebben één ding gemeen: ze volgen een strategie. En omdat klanten zich steeds vaker online begeven, is het slim om je daarbij onder andere op digitale middelen te richten. De workshop groei in relatie met Online Marketing biedt de eerste handvatten om écht aan de slag te gaan.

Antwoorden op vragen, als:

  • Wat zijn de ontwikkelingen en cijfers binnen online marketing?
  • Welke actuele (online) mogelijkheden zijn er?
  • Welke stappen doorloop je om online marketing te koppelen aan de corebusiness?
  • Waar bevindt je doelgroep zich?
  • Waar start je als het gaat om denken, doen en meten?
Header prosos Advies Online Traditioneel

“Samen werken aan een duurzame klantbeleving
en commercieel succes!”