fbpx

Contentmarketing

Content, wat een woord: helemaal als je dit op een verjaardag wil uitleggen. Wij maken tekst en (bewegend) beeld en daarmee kan je je gewenste doelgroepen bereiken en uiteraard in hun hart raken. Uiteraard werken wij met de nieuwste technieken, daar helpen wij graag mee aan doelgerichte content.

 

Waar kunnen we je mee assisteren?

Tekst | fotografie | animatie | videografie | contentplanning | online tools | storytelling | customer journey

pondres model whitepaper Relevante content op het juise momment

Echt goede content komt niet uit de lucht vallen. Wij gebruiken het Pondres model om samen met jou vooronderzoek te doen.

Sales

Verkoop

Wil jij aan de slag met verkoop via de inzet van online marketing? Wij gaan vandaag nog voor je aan de slag met het creëren van de content. Wij doen dat door mensen aan je te verbinden, ipv door de ‘pushen’. Als je aan de slag gaat met ‘pull’, dan kijk je naar de behoeften van het publiek en speel je daar op in. Wij assisteren bij het schrijven van blogs, landingspagina’s en social berichten en koppelen deze aan (online) marketingcampagnes. Resultaat waar wij ons op kunnen richten kan zijn: een hogere conversie, meer saleskansen, vaker een herhaalaankoop te creëren etc.

SOCIAL BELEVING

Reizen en beleven

Aan de slag gaan met content om in gesprek te komen met je doelgroep. Dat kunnen wij door te werken aan content, die antwoord geeft: ”Hoe de klant de dienst en/of het product kan gebruiken, kan beleven of er van kan leren”. Op het moment dat je met je publiek een vertrouwen opbouwt, is hij/zij sneller geneigd tot aankoop over te gaan. De weg naar sales wordt door content (beleving) makkelijker.

Welke content past bij jou?

Content is er in verschillende soorten en maten. Welke content er bij jouw product en dienst past, bepalen we vooraf. Vervolgens gaan we aan de slag met het creëren van content die past bij jouw doelgroep.

Meer leren over contentmarketing?

Vul je e-mailadres in en ontvang de laatste tips and tricks.
Lees meer over contentmarketing

In 2020 zal een succesvol bedrijf niet langer onderscheid maken tussen online en offline kanalen. Dat komt voor ons goed uit, daar wij ons juist kenmerken als een fullservice marketing en communicatiebureau en hierin ook juist deze boodschap uitspreken....

×