De innovatiekracht van een evenement; Horecava 2020 - Prosos

De innovatiekracht van een evenement; Horecava 2020

De innovatiekracht van een evenement; Horecava 2020

In de derde week van het nieuwe jaar opent de RAI haar deuren voor de bezoekers van de 64e editie van de Horecava. Van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari 2019 is bijna 100.000 vierkante meter van deze evenementenhal gereserveerd voor horecaprofessionals.

Wat is de horecava?

In het begin was er de Horeca Vakbeurs waarbij zakendoen centraal stond. Dan spreken we over de eerste horecabeurs die werd georganiseerd in 1957. Een jaar later is de beurs al omgedoopt tot Horecava en biedt het een breed aanbod voor cafés, restaurants en hotels. Door de jaren heen is er veel veranderd aan het concept.

De ontwikkeling naar beleving en initiatieven

Inmiddels is de Horecava veranderd van een beurs van zakendoen naar een netwerkbeurs. Door de continue veranderingen, of innovaties, blijven de bezoekers komen. Een toonaangevend onderdeel van de Horecava sinds 2000 is de Horecava Innovation award. Hierbij kan de horecaprofessional zijn innovatieve idee en merk onder een groter publiek onder de aandacht brengen.

InnovationLAB

Dat innovatie de Horecava menens is blijkt uit het InnovationLAB. Zij zien dat consumenten meer dan ooit bezig zijn met voedsel en steeds kritischer worden. Zo ontstaat er een ware ‘food culture’. Binnen het InnovationLAB zijn verschillende thema’s om de horecaprofessional bij te staan in zijn uitdaging met deze kritische consument om te gaan.

Ook online

Niet alleen in het eigen vakgebied blijft Horecava vernieuwen. Ook de weg naar de social media is actief ingeslagen. Zo zijn zij aanwezig op de meest bekende kanalen als:

Facebook
Twitter
Instagram 
LinkedIn
YouTube

Hiermee willen ze de aanstaande en potentiele bezoeker informeren, inspireren en amuseren. Wil je niet actief op zoek naar informatie? Dan biedt de maandelijkse nieuwsbrief uitkomst. Ook als je als bezoeker op de beursvloer staat helpt de Horecava app je oriënteren naar jouw favoriete deelnemers en producten. Daarnaast biedt de website van de Horecava een afgeschermd gedeelte waar exposanten en bezoekers met elkaar in contact kunnen komen.

Meer informatie?

Ben jij voor jouw evenement op zoek naar de online- en offline mogelijkheden? Wij weten als geen ander hoe je een event effectief organiseert. Meer informatie? Neem contact met ons op!

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?