De succesvolle organisatie van een winters evenement - Prosos

De succesvolle organisatie van een winters evenement

De succesvolle organisatie van een winters evenement

We merken het al, het wordt weer kouder! Het winterseizoen staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor warme kleren, minder daglicht en langere nachten. Al deze factoren staan voor de knusse gezelligheid van de winter. Deze elementen kun je verwerken in een winters evenement!

De weersvoorspellingen

Bij de organisatie van een evenement gedurende het winterseizoen zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden. Om te beginnen het weer. Het is belangrijk om, ongeacht of je een evenement organiseert in een indoor- of openluchtruimte, tijdig de weersvoorspellingen te controleren. Staat er slecht weer op de planning? Zorg dan dat je gasten op de hoogte zijn van het weerbericht. Je kunt hier goed op inspelen door het aanbieden van warme dranken, paraplu’s en poncho’s (met jouw logo er op natuurlijk). Daarnaast is het belangrijk dat je goed zorg draagt voor de personeelsomstandigheden. Staan er mensen buiten bij de deur? Zorg dan voor warme kleding en warme dranken.

Goede belichting

Tijdens het winterseizoen is het minder lang licht, waardoor ook de belichting van je evenement om extra aandacht vraagt. Denk aan licht bij de entree en op de parkeerplaatsen.

Catering

Koud weer vraagt om winterse versnaperingen. Warme chocolademelk (uiteraard met slagroom) doet het altijd goed op een evenement! Denk ook aan de avondcatering. Wat dacht je van een kom warme erwtensoep of een heerlijke stamppot?

Sfeer en aankleding

De winterperiode vraagt om een wonderlijke aankleding van je evenement. Aan de hand van versieringen en vlaggen of banners kun je het evenement winters aankleden. Op deze manier komt het winterse thema mooi tot zijn recht.

Het organiseren van een winters evenement is hartstikke leuk! Hopelijk helpen onze tips jou tijdens de voorbereiding van je nieuwe evenement. Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Het team van Prosos Events staat voor je klaar! Neem vandaag nog contact met ons op. Tot snel!

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?