Denk jij al aan 2021?

Denk jij al aan 2021?

Het jaar 2020 een bijzonder jaar, dat veel flexibiliteit, creativiteit en soms ook opofferingen heeft gekost. Ondanks alles is het wel een mooi moment om aan de slag te gaan met je planvorming voor 2021.

Voor veel mensen om ons heen is 2020 nou niet het jaar om lang bij stil te staan, maar we hebben ook gezien dat dat zeker niet voor alle bedrijven geldt. Wel hebben wij gemerkt dat veel plannen in 2020 niet afgerond zijn en soms uitgesteld zijn. Dan is 2021 een frisse start!

Een planning

Vanuit de planvorming wordt gewenst een contentplanning opgesteld. De basis voor een succesvolle uitvoering. Met een contentplanning heb je houvast voor je bedrijf, maar ook kan je zien welke berichten wel of niet succesvol zijn. Bij het opstellen van je contentplanning is de tip om direct inhakers en feestdagen mee te nemen. Uiteraard kijk je goed welke dagen relevant zijn voor je bedrijf. Niet elke inhaker is gepast en je moet ook uitkijken dat je niet een ‘overkill’ aan ‘extra beeld maakt’.

Tip: Ga niet te veel in op details in deze planning en werk activiteiten voor later in het jaar niet al tot in de puntjes uit. Dit zou namelijk zonde van de tijd zijn als besloten wordt toch een activiteit te schrappen of dat het niet meer mogelijk is door technologische/trendveranderingen. Maar nog belangrijker, voordat je überhaupt aan de slag gaat met een planning, ben jij al online met jouw bedrijf? Of weet je niet zeker of je op de juister manier al (online) actief bent? Wij hebben dan iets moois voor jou!

Online aan de slag

Zoals de titel het al weggeeft, met deze training ben jij online binnen 1 dag met jouw bedrijf! Uiteraard zijn je social media kanalen niet direct gevuld met content, maar de basis van je bedrijf staat. Wil je graag nadenken over de invulling? Dan kunnen wij hier ook bij ondersteunen.

Met onze training ontwikkel je stap voor stap je eigen online aanpak. Je kunt met deze 9 modules gebruiken bij het invullen van je plan. Door deze 9 modules kun jij binnen 1 dag aan de slag. Zodra je deze aanpak begrijpt, ga je inzien dat het voor heel veel ontwikkelingen en uitdagingen kunt gaan gebruiken en inzetten. Dit is een klein cadeautje van ons voor jou.

Wij noemen dit plan ook wel jouw ‘kapstok’ voor het structureren en organiseren. De kapstok brengt jouw ideeën en uitdagingen tot leven. Wil je meer kennis maken met ons stappenplan en wil je graag een stok achter de deur, dan kan 1-op-1 begeleiding je helpen. Anita en Rik staan graag voor je klaar om je in online/offline sessies samen met jou het stappenplan in te vullen. Als dit geen mooie stok achter de deur is voor een knallende start voor 2021, dan weten wij het ook niet meer.

Zelf, samen of wij aan de slag?

Na het invullen van het stappenplan is het duidelijk wat je nodig hebt om online aan de slag te gaan, maar hoe nu verder? Wens je hulp of wil je dat wij onderdelen uit handen nemen waar voor jou de tijd en kennis ontbreekt? Laat het ons dan gerust weten, wij gaan graag samen met jou aan de slag om 2021 om jouw bedrijf te laten knallen.

2021 wordt jouw jaar!

Wij helpen je graag om 2021 succesvol te maken, wij kunnen je helpen om online actief te worden of om op de juiste plekken actief te zijn. Ook helpen wij je graag om samen een planning neer te zetten. Heb je een afdeling die dit hoort te verzorgen, maar kan deze afdeling hier juist ondersteuning bij gebruiken? Geen probleem, ook hier kan Prosos bij helpen! Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw bedrijf!