Een extraatje voor klanten tijdens de feestdagen - Prosos

Een extraatje voor klanten tijdens de feestdagen

Een extraatje voor klanten tijdens de feestdagen

In ons vorige blog kon je lezen waar je overal rekening mee moest houden tijdens het maken van jouw content voor de feestdagen. Dit ging onder andere over het maken van landingspagina’s, het communiceren van levertijden en het brengen van gezelligheid via jouw content. Dat laatste kun je versterken door jouw klanten een extraatje te geven met de feestdagen. Hieronder lees je een aantal tips hoe jij jouw klanten kunt verblijden met wat extra’s.

Cadeaus

Een cadeau om jouw klanten te laten zien dat je ze waardeert, zullen zij met plezier aannemen. Dit kun je natuurlijk op allerlei manieren geven. Stuur ze bijvoorbeeld een adventskalender per e-mail, waarin zij elke dag een kortingscode ontvangen. Daarnaast kun je de vaste klanten ook iets fysieks geven, zoals een pen of mok. Ook een videoboodschap met een leuke persoonlijke boodschap of een ‘verrassing’ kan een leuk cadeau zijn.

Kortingscode of een kortingsactie

Vaste klanten zijn erg belangrijk voor je omzet. Leg deze klanten in de watten door ze tijdens de feestdagen te trakteren op exclusieve kortingen en aanbiedingen. Op deze manier kun je het imago van je bedrijf opkrikken. Informeer je klantenkring via mail met een kortingsbon of een speciale e-mailing met een kortingscode.

Een gedicht

Tijdens de feestdagen worden er natuurlijk veel gedichten geschreven en gelezen. Hoe leuk is het dan om vanuit jouw bedrijf een persoonlijke sinterklaas-/ kerstgroet naar al jouw klanten te sturen? Verwerk informatie die jij kwijt wilt in het bericht en doe dat vooral op een luchtige manier. Dan kunnen jouw klanten met een lach aan de feestdagen beginnen.

Wij kunnen assisteren!

Zou jij ook graag jouw klanten wat extra’s geven tijdens de feestdagen, maar weet je niet zo goed hoe en wat? Neem dan snel contact met ons op. Wij geven je graag advies over de mogelijkheden en kunnen jou verder helpen met het opzetten van een e-mailcampagne, het feestelijk inrichten van jouw website feestelijk of met het formuleren van een persoonlijke groet voor de feestdagen.

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?