Een goede website is het visitekaartje van een bedrijf

Een goede website is het visitekaartje van een bedrijf

Al diverse jaren maken wij websites voor diverse organisaties. Zowel voor B2B als B2C maken wij conversiegerichte websites met verschillende doelen naar wens van de klant. In dit blog gaan we verder in op een van onze diensten: website (her)inrichting. Ook geven we in dit blog een aantal tips om jou alvast een eindje op weg te helpen.

Het totaalpakket

Wanneer je als bedrijf niet tevreden bent met je huidige website kunnen wij dit volledig herinrichten op basis van jouw wensen en behoeften. Of je nu een nieuwe website wilt met een compleet nieuwe huisstijl, opnieuw ingerichte social mediakanalen of het totaalpakket. Wij bieden het allemaal!

Wat is de identiteit van jouw bedrijf?

Een goede website laat volgens ons zien waar het bedrijf of de organisatie voor staat. Je bedrijfsidentiteit moet door middel van een website zeker terugkomen. De uitstraling is daarbij erg belangrijk. Kies je voor een rustige, zakelijke website? Of een drukke en een meer trendy site? Hierbij helpen we je graag. Door middel van een kennismakingsgesprek bepalen we de doelen van de site om vervolgens tot een plan van aanpak te komen.

Alvast een aantal tips

  • Laat bezoekers converteren. Zorg er dan voor dat de mogelijkheid om iets te kopen of om in gesprek te komen (afhankelijk van doelstelling) op elke pagina mogelijk is.
  • Verklein afbeeldingen. Maak jouw afbeeldingen zo klein mogelijk om de snelheid te bevorderen. De grootte is per website verschillend en hangt tevens af van waar de afbeelding moet worden geplaatst.

Een keer sparren?

Ben jij benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jouw (nieuwe) website? Dan komen we graag in contact. Interesse in onze overige diensten? Kijk hier wat wij nog meer voor je kunnen betekenen!