Even voorstellen ~ Gert-Jan

Mijn naam is Gert-Jan Klomp, 24 jaar oud en ik ben stagiair bij Prosos als Content Marketeer. Ik zit in het derde studiejaar van mijn hbo-opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN). Binnen de opleiding heb ik het profiel Content gekozen waar ik veel bezig ben geweest met beeld. Denk aan campagnes opbouwen, traditionele uitingen ontwerpen en het creëren van video’s en animaties.

Naast het werk houd ik ervan om lekker sociaal te zijn. Samen met vrienden naar festivals, barbecueën, feestjes vieren en leuke activiteiten ondernemen.

‘eerst denken en dan doen’

~ Gert-Jan ~

Waarom heb ik voor Prosos als stageplek gekozen?

Voordat ik begon met mijn avontuur op het hbo heb ik eerst een mbo-opleiding afgerond. Tijdens de mbo-opleiding heb ik twee keer stage mogen lopen. De eerste keer bij een webdevelopmentbureau en de andere keer bij een DTP-bureau. Prosos is in dat opzicht een andere tak van sport waar ik nog geen ervaring in heb. Dit sprak mij aan omdat ik op deze manier meer kan leren en een uitdaging zag.

Wat heb ik tot nu toe geleerd binnen het bedrijf?

Binnen Prosos worden er veel verschillende taken uitgevoerd. Naast het opzetten van social media posts wordt er ook gewerkt aan het schrijven van blogs, online adverteren, website inrichting en onderhoud, het maken van traditioneel werk, het opstellen van nieuwsbrieven, het organiseren van events en meer. Binnen de stageperiode probeer ik te proeven van al deze verschillende werkzaamheden.

Wat ik fijn vind tijdens de stageperiode is dat ik een stuk verantwoordelijkheid krijg in het werk dat ik doe, hierdoor voel ik mij ook echt een onderdeel van het team.

In de afgelopen maanden heb ik verschillende leerervaringen gehad, maar één staat mij enorm bij en dat is ‘eerst denken en dan doen’. Ik ervaar van mijzelf dat ik te snel in het diepe wil duiken en lekker creatief aan de slag wil gaan, maar binnen de stageperiode heb ik geleerd om voor mijzelf stappen op te stellen. Eerst Input uitvragen, onderzoek doen, weten wat ik moet gaan maken en dan ontwerpen.

Hoe zie ik de toekomst?

Eind januari 2023 ga ik mijn stageperiode afronden, ik ga dan een half jaar een minor volgen en vervolgens afstuderen. Ik kijk er enorm naar uit om mijn diploma te behalen en te beginnen binnen een vooruitstrevend bedrijf waarin ik kan groeien. Mijn ultieme doel is om bezig te gaan met ‘branding’ van bedrijven. Ik vind het super leuk om een merkidentiteit op te zetten, hierbinnen een huisstijl te creëren en hieromheen een campagne te lanceren.

Ik geniet nu nog met volle teugen van mijn stageperiode en heb zin in de decembermaand.