Even voorstellen: Nancy Gaasbeek

Even voorstellen: Nancy Gaasbeek

Graag stel ik mij even aan u voor. Van 1 januari t/m 31 maart 2017 loop ik stage bij Prosos. Ik ben Nancy Gaasbeek, 42 jaar oud, getrouwd met Tim en moeder van twee kinderen. Na mijn opleiding aan de Middelbare Hotelschool heb ik zeven jaar in de horecabranche gewerkt. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar het bankwezen. Bij de Rabobank heb ik 17 jaar met veel plezier gewerkt in allerlei verschillende functies. Begin vorig jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Daarom ben ik begonnen met een opleiding voor Officemanager. Deze hoop ik in april af te ronden.

Hoe ben ik bij Prosos terechtgekomen?

Om praktijkervaring op te doen, die aansluit op mijn studie, ben ik op zoek gegaan naar een stageadres. Via een oproep op LinkedIn kwam ik in contact met Anita Holthuis, eigenaar van Prosos. Het klikte direct en ik ben per 1 januari gestart bij Prosos als Projectmanager/Officemanager.

Wie zijn wij?

Prosos is een full-service marketing- en communicatiebureau. Dit houdt in dat Prosos alle online marketing voor een bedrijf verzorgt, maar uiteraard wordt ook de traditionele marketing niet vergeten. Bestaande websites richten wij opnieuw in en we verzorgen het onderhoud. Ook coördineert Prosos events en beurzen. Zo zijn we op dit moment druk met de voorbereidingen voor een klant die met een stand aanwezig is op de Zorgtotaalbeurs. Deze vindt plaats van 14 t/m 16 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Kortom, een enorm veelzijdig bedrijf.

Wat zijn mijn ervaringen tot nu toe?

De afgelopen 5 weken hebben in het teken gestaan om de wereld rondom marketing en communicatie te ontdekken. Nieuwe systemen, het schrijven van blogs en opmaken van nieuwsbrieven, het waren allemaal nieuwe uitdagingen. Maar dankzij de hulp en het geduld van mijn lieve collega’s begint alles een plekje te krijgen. De komende periode ga ik me meer richten op de werkzaamheden rondom events en projecten.

Mijn stage loopt nog tot 31 maart. Ik heb er enorm veel zin in om me de komende tijd verder te ontwikkelen en de werkzaamheden eigen te maken.

Geen reactie's

Geef een reactie