Even voorstellen ~ Rik

Hoi!

Mijn naam is Rik van Asselt, 24 jaar oud en werk sinds oktober 2018 bij Prosos. Na mijn opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Windesheim afgerond te hebben ben ik hier begonnen.

Wat ik met name leuk vind aan mijn werk is de diversiteit per dag. ’S Ochtends weet ik nooit wat de dag mij precies gaat brengen en dat maakt het uitdagend. Door veel verschillende facetten van het online marketing vak te ervaren, ontwikkel ik mezelf elke dag.

Eerlijkheid en transparantie zijn voor ons erg belangrijk. Zowel intern als naar onze partners toe, dit geeft een fijne manier van werken.

Rik van Asselt, Prosos B.V.

Werkzaamheden voor Prosos

De activiteiten die ik voor onze partners doe zijn erg divers. Elke week heb ik met al onze partners even een moment van contact om het werk door te nemen. Denk hierbij aan het doornemen van de planningen, het bespreken van de resultaten van afgelopen week en het eventueel bijstellen van de lopende campagnes. Op deze manier blijven we goed aangesloten  en kan ik de acties die uit de meeting komen doorvertalen naar mijn collega’s.

Naast veel (online) afspraken per week, werk ik zelf ook actief mee aan het behalen van de doelstellingen voor onze partners. Het opstellen van contentplanningen, plaatsen van social media berichten, opzetten van advertentiecampagnes en opstellen van nieuwsbrieven zijn slechts een greep van de activiteiten die ik door de week heen uitvoer.

Daarnaast is het leuke aan het werken bij Prosos dat we alles samen doen. Over veel werkzaamheden hebben we afstemming met elkaar en kan ieder met zijn/haar expertise een steentje bijdragen.

Wat mag ik betekenen voor onze partners?


Tijdens een kennismaking, hebben we eerst een gezamenlijke sessie waarin wij het Proba-model doorlopen. Op basis hiervan komen wij achter de doelstellingen, doelgroepen en wensen. Wanneer wij dit in kaart hebben gebracht bepalen wij wat er nodig is om de doelstellingen van de klant te bereiken. Vervolgens werken wij hier een voorstel op maat voor uit en kunnen wij aan de slag! Vanaf dan is het belangrijk dat we onze partner goed aangesloten houden en daarom plannen we een wekelijks afstemmoment.

Na het in gang zetten van onze werkzaamheden houden we tussentijds contact om het een en ander te kunnen bijsturen. Door altijd een scherpe blik op de doelstellingen te houden blijven we met elkaar werken aan het doel.

Waarom pas ik zo goed bij Prosos?

Eerlijkheid en transparantie zijn voor ons erg belangrijk. Zowel intern als naar onze partners toe, dit geeft een fijne manier van werken. Door altijd oprecht te kunnen zijn bouwen we aan het vertrouwen en hiermee kunnen we hele mooie dingen bereiken. Ambitieus, doelgericht en vertrouwen zijn voor ons, zowel binnen het team als met onze partners, de drie uitgangspunten voor een succesvolle samenwerking!