Experts als aanvulling op ons team!

Experts als aanvulling op ons team!

Experts als aanvulling op ons team!

Naast ons vaste team beschikken wij ook over een aantal experts die op oproepbasis voor ons inzetbaar zijn. Deze fantastische medewerkers hebben ieder hun eigen expertise en zijn onmisbaar bij ons op kantoor. Zij helpen ons vooral op het gebied van tekst en beeld en springen bij wanneer dat nodig is. Op deze manier kunnen wij altijd aan de klantvraag voldoen! Graag vertellen wij jullie in dit blog wat onze collega’s voor jullie bedrijf kunnen betekenen.

Tekst en organisatietalent

Voor onze online- en offline uitingen wordt er constant nieuwe content bedacht en geschreven. De snelheid hiervan ligt hoog, waarbij het natuurlijk allemaal creatief en bovendien grammaticaal correct moet zijn. Daarom is het altijd van belang om marketingcommunicatiespecialisten om je heen te hebben op het gebied van contentcreatie. Daarnaast vereist de snelheid van online marketing ook een hoge mate van coördinatie- en organisatietalent waarover onze experts beschikken! Doordat zij altijd hulp kunnen bieden wanneer dit nodig is, zijn wij in staat om onze klanten optimaal te bedienen.

 

Traditioneel en online DTP

Of het nu gaat om beelden voor op social media of een complete brochure/folder: onze toppers op het gebied van multimedia design kunnen werkelijk alles! Elke visuele uiting vraagt om de juiste creatieve vertaling van de doelstelling en een goede aanpak. Wanneer een visuele uiting op deze juiste manier wordt neergezet kan dit bepalend zijn of deze ook daadwerkelijk het doel bereikt. Daarom zijn wij ontzettend trots op de toppers die wij mogen inzetten voor de campagnes van onze klanten!

Wist je dat:

  • Wij met Prosos full-service kunnen bieden en je organisatie op het gebied van (online) marketing volledig kunnen ontzorgen?

Wil jij meer informatie over Prosos? 

Wil jij weten wat wij als team voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wil jij jouw doelgroep door middel van een digitaal product op een creatieve manier jouw boodschap vertellen? Wij staan voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?