Gastbloggers: gastvrijheid, services en social media

Gastbloggers: gastvrijheid, services en social media

Gastbloggers: gastvrijheid, services en social media

 

De komende weken klim ik niet zelf in de pen, maar na een oproep op Twitter heb ik hele leuke reacties gekregen en volgen er in de komende weken mooie blogs over mijn favoriete onderwerpen: #gastvrijheid, #services en #social media in de zorg. Soms staan de onderwerpen in verbinding met elkaar en soms is er voor gekozen om specifiek 1 onderwerp uit te lichten. Ik wil de gastbloggers onwijs bedanken en ik ben super trots dat jullie een bijdrage op mijn site willen verzorgen! Wil je in contact komen met één van de bloggers. Ik heb zoveel mogelijk contactgegevens bij de blogs opgenomen.

Voerman, Jacob JanDe ervaringen van een interviewer in de zorgWeek 34

Gastblogger Onderwerpen Week
Aarden, Marco Nieuwe bestuurders, nieuwe wetten? Week 28
Hospes, Cor F#ck sociale media. Omhels engagement Week 29
Kamsteeg, Daniëlle Uit de wirwar van gastvrijheid Week 30
Londen, Philip van Sociale Innovatie: baby steps Week 31
Pastink, Marjolein #socialemedia #werving #onderzoek Week 32
Keesom, Carola Voeding en Gastvrijheid Week 33
Hendriksen, Sandra ‘Op ‘reis in de zorg’ Week 35
Jouw naam? Jouw blog? Week 36 of later??

Ik wens jullie een hele mooie zomer toe met veel inspiratie en leesplezier!

Ook in de zomerperiode kan jij in contact met mij blijven. Wil je ervaringen delen of ook een keer gastblogger zijn op mijn site? Ik zie je reactie graag tegemoet: info@anitahvl.nl
of via

1Reactie
  • zynga chips
    Geplaatst op 04:25h, 13 juli Beantwoorden

    hello marvelous little blog you got there 😉 I utilize the very same design template on my own blog and yet for whatever odd factor it appears to reload earlier on this website eventhough this blog seems to have much more material. Are you currently employing different plug ins or widgets that will quicken it up? If you might be able to display the titles so maybe I can use them on my own site I would always be thankful – many thanks ahead of time 🙂

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?