Hoe blijf je connected met Social Media?

Hoe blijf je connected met Social Media?

Hoe blijf je connected met Social Media?

Eigenlijk best een tijdje geleden dat ik “Even adem heb gehaald”. Dat is de reden dat ik vandaag lekker met Pascal op onze trouwdag aan zee ben. Heerlijk even uitwaaien en heerlijk even “adem halen…”.

Gelukkig is er tegenwoordig overal internet en blijf ik ook vandaag via Social Media met jullie connected.

image
Omdat wij vandaag een wat andere zaterdag hebben beleefd dan normaal, volgt mijn blog vandaag ook later op de dag. Even buiten de voor mijzelf vastgestelde structuur, heerlijk toch! “Ja, echt heerlijk!”

Website
Graag had ik willen schrijven dat ik komende week mijn nieuwe layout van de website ga lanceren, maar ik denk dat dit hem nog niet gaat worden. Voor de tweede keer in twee alinea’s iets wat niet volgens mijn gewenste structuur gaat. Is dat vervelend? Ja, maar andere kant wil ik voor Prosos alleen maar “goed” werk afleveren. Dat vraagt toch nog meer tijd. Je moet je welkom voelen als je op mijn site komt, dat lukt niet als de fundering nog niet gereed staat. Ik heb niet alle technische kennis zelf. Gelukkig heb ik wat hulp vanuit verschillende hoeken. Zelfs de website-theme bouwer is vandaag voor mij bezig. Hoe heerlijk om dit te beseffen terwijl ik aan zee liep!

Social media workshops
Donderdagmiddag jl. voor Saxion Hogescholen Deventer twee workshops gegeven in @dokh2o. “Hoe blijf je connected met Social Media?”

De middag startte met een intro door mevrouw M. Bokhoven. Zij gaf een eerste introductie over “Our Saxion World”: Een waanzinnige online community voor studenten, docenten, (stage)bedrijven en alumnus! Super gaaf waar je echt op wereldniveau kan zien, waar studenten, alumnus, (stage)bedrijven gelinkt aan Saxion etc. zich bevinden. De pilot is gestart en stap-voor-stap wordt “Our Saxion World” uitgerold.

Na deze intro was het tijd voor de workshops. Mijn workshops sloten hier super mooi op aan!

image

In mijn Prezi presentatie ben ik ingegaan op hoe je Social Media kan inzetten om “Connected” te blijven. Vooral de “Waarom” vraag is een vraag die je jezelf bij de inzet van je Social Media activiteiten elke keer kunt stellen. Waarom ben ik op Twitter, of waarom wil ik iets met een Facebook(pagina). Wat kan de inzet jou online bieden? Wat wil je bereiken. Social Media is een hulpmiddel en moet zo ook ingezet worden. Het is geen doel op zichzelf!
Het opstellen van een strategie of activiteitenplan is niet altijd het leukste werk, maar het is echt erg belangrijk om een rode draad in je Social Media activiteiten aan te brengen.

Erg leuk om ook tips en tricks te delen en om mijn passie en plezier te mogen delen! Is jouw bedrijf, organisatie, vereniging of club toe aan een nieuwe online stap, maar weet je niet waar te beginnen? Ik enthousiasmeer jullie graag en neem genodigden graag mee in de reis om “Connected te blijven met Social Media”.

Ik kreeg enthousiaste reacties: “Wauw wat een passie! Wat sprankel je van energie. Dat je deze activiteiten in zet voor het starten van een eigen bedrijf snap ik helemaal! Je hebt mij ge├źnthousiasmeerd om nu ook echt aan de slag te gaan met Social Media, dank je wel”.

Ik bedank Saxion voor de gastvrijheid en de verzorgde organisatie van deze middag.

image
Vanavond geniet ik samen met Pascal nog van een gezellige avond.
Ik wens jullie weer een fijne week!

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?