Handig: online informatie over je evenementgasten - Prosos

Handig: online informatie over je evenementgasten

Handig: online informatie over je evenementgasten

Wist je dat je over je deelnemers en gasten op jouw volgende evenement heel veel informatie vooraf online kunt vinden? Denk aan interessante onderzoeken, cijfers en percentages. Enkele ‘nice and need to know’ getallen hebben we voor je verzameld.

  • 67%: tweederde van de deelnemers krijgt interesse voor jouw evenement door aanbevelingen van vrienden en bekenden.
  • 70%: het percentage dat vast klant wordt van de gebruikers van een product van een merk dat ze tijdens een experience beleefd hebben, is 70% (bron: EventTrack)
  • 75%: 3 van de 4 eventdeelnemers geeft aan netwerken belangrijk te vinden (bron: AgencyEA.com)
  • 85%: na afloop van een event geeft 85% van de bezoekers aan ‘more likely’ te zijn om tot aankoop over te gaan (bron: eventbranche.nl)
  • 98%: tijdens events maakt 98% van consumenten zelf digitale en social content (bron: Chaos Theory, 2019)

Hoe ga jij met deze cijfers om?
Deze percentages geven dus een mooi beeld van wat je van jouw gasten kunt verwachten op het volgende evenement. Weet jij hoe jij hierop inspringt voor, tijdens en na je event? Kun je hier hulp of advies bij gebruiken? Neem gerust contact op met het team van Prosos Events.

 

Onze persoonlijke aanpak
Wij kunnen bijvoorbeeld nog meer interessante cijfers over je deelnemers en de branche waarin je actief bent verzamelen. Die vertalen we dan zowel naar praktische tips en adviezen als naar concrete acties. Onze persoonlijke aanpak is integraal, innovatief en inspirerend. Verder kunnen onze Prosos-collega’s je evenement via online marketing zichtbaar maken. Graag werken we met je samen aan onderscheidende en succesvolle events.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?