Internet marketing uitbesteden? | Prosos B.V. helpt je graag

Samenwerken aan een online groei
en commercieel succes!

~ Personalisatie is dé sleutel tot een succesvolle campagne ~

Vanuit een helder kader en met een praktische insteek?
Dan zit je bij Prosos goed!

Internet marketing

Internet marketing ook wel online marketing genoemd. Bij veel organisaties is het inmiddels een vast onderdeel van hun marketing en communicatie geworden. Echter heeft niet iedereen voor ogen waarom ze dit inzetten. Vaak horen wij ‘omdat de concurrent het ook doet’ dit is zeker een goede reden om gebruik te maken van de verschillende onderdelen van internet marketing maar er zijn nog tal van andere redenen te bedenken waarom je gebruik zou moeten maken van online marketing. 

 

Waarom internet marketing?

Door gebruik te maken van internet marketing of online marketing zorg je ervoor dat je online vindbaar en zichtbaar bent op verschillende momenten in de customer journey van de klant. Het doel is dat de klant overgaat tot conversie (een aankoop maar dit kan ook een inschrijving voor een nieuwsbrief zijn). Daarom is het ontzettend belangrijk dat jij weet wanneer een (potentiële) klant in welke fase zit zodat je weet welke informatie op welke moment op en op welke plek zichtbaar moet zijn.  

Wat kunnen wij voor jouw online marketing betekenen? 

Aan de hand van een stappenplan brengen wij jouw (online) strategie in kaart. Middels dit plan schrijven wij een advies uit welke vervolgens uitgevoerd kan worden. Voor de uitvoer van het plan kunnen wij uiteraard ook zorgen. Wij hebben diverse experts in huis met allemaal hun eigen expertise. Aan de hand van het advies kunnen wij de volgende onderdelen inzetten om jouw onlinestrategie te laten slagen:

 

 

Bovenstaande is een kleine greep uit onze diensten. Doordat er bijna maandelijks, als het niet wekelijks is, nieuwe manieren van online marketing ontstaan is het bijna niet bij te houden voor iemand waarvan dit niet zijn core business is en zal je vaak net misgrijpen omdat er alweer iets nieuws is ontwikkeld. Samen met onze specialisten zorgen wij ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen waardoor jij altijd vooraan staat.  

 

Samenwerken 

Samenwerken met onze relaties doen we dan ook graag. We zien ons al partner in business en niet als opdrachtnemer. Op proactieve wijze denken we graag met je mee en werken uit bevlogenheid. Onze gedreven medewerkers doen dat stapje extra en stoppen niet waar andere ophouden. Geen vraag is voor ons te gek. We gaan dan ook niet snel iets uit de weg. Op deze manier werken wij aan een sterke en betrouwbare relatie met onze klanten. 

 

Het gouden randje

Wij gaan zo ver voor onze klanten om service te verlenen met een gouden randje. Ons gedreven team doet dat stapje extra en stopt niet waar anderen ophouden. Geen vraag is voor ons te gek. Wij gaan niet snel iets uit de weg. Zo ontstaat er een sterke en betrouwbare relatie met de klant.

Een afspraak inplannen om onder het genot van een kop koffie te sparren over jouw internet marketing strategie? Vul dan onderstaand formulier in!

× Kunnen wij je ergens mee helpen?