fbpx

Klant uitgelicht: PCbomen, een van onze fullservice-klanten

Klant uitgelicht: PCbomen, een van onze fullservice-klanten

PCbomen is een klant van het eerste uur van Prosos. We zijn collega’s en werken samen om het beste resultaat neer te zetten: een tevreden deelnemer! Sinds het ontstaan van PCbomen is Prosos persoonlijk en intens betrokken bij de administratie, marketing en communicatie.

Van ‘richten, inrichten naar verrichten’
Lag in het begin de nadruk op het inrichten en beheren van de deelnemers- en trainingen, opleidingen en examen administratie, tegenwoordig houdt Prosos zich vooral bezig met de website, online marketing en communicatie en events.

Over PCbomen

Met de jarenlange kennis en ervaring van de vier trainers bij PCbomen maken zij het verschil voor uw bedrijf. PCbomen staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit!

Praktijk Centrum Bomen, zoals het volledig heet, is gespecialiseerd in boom-, groen-, bos- en natuurbeheer. Boomverzorging staat centraal, maar zij houden zich ook bezig met alle boomgerelateerde thema’s.

Onze werkweek voor PCbomen

Om je indruk te geven van onze werkzaamheden voor PCbomen, geven wij hieronder een kijkje in een ‘gemiddelde’ werkweek voor PCbomen.
We beginnen iedere ochtend met het vinden van interessant nieuws dat we kunnen delen op de social kanalen van PCbomen. Daarna kijken we of er nog een blog via de website gepubliceerd moet worden. Die delen we vervolgens ook via social media. Op basis van een maandplanning staan blogs al klaar met geschreven tekst en eigen opgemaakte afbeeldingen. Gedurende de dag houden we de social kanalen in de gaten en kijken we of interactie (engagement) kunnen creëren met de volgers van PCbomen.

Op dinsdag staat er een nieuwsbrief op het programma, die we in Mailchimp opmaken en versturen naar de klanten of klantgroepen van PCbomen. De inhoud wordt bepaald in overleg met PCbomen.

Aanpassingen op de website en het actualiseren van de content staan woensdag op het programma. Op donderdag besteden we aandacht aan de planning voor het komende event.

Vrijdag begint een nieuwe maand en delen we een overzicht van afgelopen maand met PCbomen, waaruit blijkt hoe de resultaten per social kanaal eruit zien.

Wat de klant van ons vindt

Peter Bongen van PCbomen: “Een 8 is ook goed. Jullie gaan altijd voor een 10! Daar zijn wij uiteraard enorm tevreden over, daarom ook veel respect voor jullie inzet en assistentie voor onze bedrijven.”
Op de portfolio-pagina over PCbomen vind je meer informatie.

Geen reactie's

Geef een reactie

×