Klant uitgelicht: PCbomen

Blog klant uitgelicht PC bomen

Klant uitgelicht: PCbomen

Van ‘richten, inrichten naar verrichten’

PCbomen is een klant van het eerste uur van Prosos. We zijn collega’s en werken samen om het beste resultaat neer te zetten: een tevreden deelnemer! Sinds het ontstaan van PCbomen is Prosos persoonlijk en intens betrokken bij de administratie, marketing en communicatie. Lag in het begin de nadruk op het inrichten en beheren van de deelnemers- en trainingen, opleidingen en examen administratie, tegenwoordig houdt Prosos zich tevens bezig met de website, online marketing, communicatie, evenementen en drone-video’s.

Over PCbomen

Praktijk Centrum Bomen, zoals het volledig heet, is gespecialiseerd in boom-, groen-, bos- en natuurbeheer. Boomverzorging staat centraal, maar zij houden zich ook bezig met alle boomgerelateerde thema’s.

Met de jarenlange kennis en ervaring van de vier trainers bij PCbomen maken zij het verschil voor jouw bedrijf. PCbomen staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit!

Onze werkweek voor PCbomen 

Om je indruk te geven van onze werkzaamheden voor PCbomen, geven wij je graag een kijkje in een ‘gemiddelde’ werkweek voor deze klant. We beginnen iedere ochtend met het zoeken naar interessant nieuws dat we kunnen delen op de social kanalen van PCbomen. Daarna kijken we of er nog een blog via de website gepubliceerd moet worden. Die delen we vervolgens ook via social media. Op basis van een maandplanning staan blogs al klaar met geschreven tekst en eigen opgemaakte afbeeldingen. Gedurende de dag houden we de social kanalen in de gaten en kijken we of we interactie (engagement) kunnen creëren met de volgers van PCbomen.

Aanpassingen op de website en het actualiseren van de content staan woensdag op het programma. Op donderdag besteden we aandacht aan de planning voor het komende event. De werkzaamheden die wij uitvoeren voor de evenementen voor PCbomen zijn onder andere het versturen en bijhouden van de uitnodigingen, inschrijvingen en deelnames. Daarnaast beheren en controleren wij de planningen en de eventregistratie in samenwerking met Prosos Events. Van deze dagen maken wij tevens aftermovies door middel van (drone) video. Kijk hier voor een overzicht hiervan. Aan het einde van elke maand delen we een overzicht met hen waaruit blijkt hoe de resultaten per social kanaal eruit zien.

Referentie

Peter Bongen van PCbomen: “Een 8 is ook goed. Jullie gaan altijd voor een 10! Daar zijn wij uiteraard enorm tevreden over, daarom ook veel respect voor jullie inzet en assistentie voor onze bedrijven.”

Op de portfolio-pagina over PCbomen vind je meer informatie.

Geen reactie's

Geef een reactie