Klant uitgelicht: Sal4You - Prosos

Klant uitgelicht: Sal4You

Handen van Sal4You medewerkster

Klant uitgelicht: Sal4You

In deze editie van ‘Klant Uitgelicht’ willen we jullie voorstellen aan Sal4You en welke werkzaamheden wij met veel plezier uitvoeren. Bij aanvang van deze opdracht zijn wij gestart met het inventariseren wat willen wij met elkaar bereiken en voor welke doelgroepen. Vervolgens zijn wij aan de slag gegaan met een sales- en marketingplan met bijbehorende contentplanning. De resultaten van deze plannen worden maandelijks online en/of op kantoor van Sal4You besproken (Advies).


Sal4you
Sal4You neemt de gehele salarisverwerking voor bedrijven uit handen. Zij vinden het belangrijk dat alle medewerkers een correcte loonstrook ontvangen. Sal4You werkt in een aantal eenvoudige stappen zodat iedere werknemer tijdig zijn of haar loonstrook ontvangt. Sal4You controleert alle gegevens handmatig waardoor fouten geminimaliseerd worden. Zij zijn geïnteresseerd in de betreffende organisatie en staan de klant klaar wanneer er vragen zijn. Een absolute aanrader voor ieder bedrijf dus.


Onze werkweek voor Sal4You

Om een indruk te geven van de werkzaamheden voor Sal4You, nemen wij je mee voor een kijkje in de werkzaamheden die wij voor Sal4You uitvoeren.

Het lezen van de krant


Wij starten elke ochtend met ‘het lezen van de krant’, maar dat doen wij online. Wij zijn zo dusdanig bekend met de dienstverlening zodat wij nieuwsitems kunnen vinden, die de boodschap van Sal4You kunnen versterken. Misschien denk je dan, maar wat brengt dat? Het brengt ons informatie en kennis, om nog meer in verbinding met de inhoud van de dienstverlening van de klant te staan. Het brengt ons inspiratie voor nieuwe thema’s en invalshoeken om mee in te spelen met de social media-activiteiten (blogs, beeld en bijbehorende teksten). Wij delen deze nieuwsitems ook op de kanalen van Sal4You, zodat ook de bezoekers en geïnteresseerden op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen rondom salarisadministratie (wetgeving, updates, Tips & Tricks etc.)

Verkrijgen van nieuwe leads – online

In die uren die wij met elkaar vastgesteld hebben, werken wij doordeweeks continu aan het verkrijgen van nieuwe leads en het inspireren van bestaande relaties. Dit verzorgen wij door het schrijven van blogs, het creëren van passend beeld en het schrijven van korte teksten. Zo kunnen de berichten gedeeld worden op social media en staan wij ook hier in verbinding met de doelgroepen. Deze berichten worden middels call-to-actions ook gesponsord, budgetten worden hier uiteraard in nauw contact met de klant voor vastgesteld. Met onze expertise van Google Adwords en het adverteren op social mediakanalen kunnen wij hierin adviseren, de uitvoer verzorgen en het dagelijks monitoren en bijsturen. Dit doen wij ook door continu in contact te blijven staan met de collega’s van Sal4You. Zo weten zij ook wat wij doen en wat de resultaten zijn.

Website


Ook de website staat door de week niet stil. Door het neerzetten van een vernieuwde site inclusief een besparingstool en de integratie met social media (waaronder WhatsApp) creëren wij meer interactie op de site en ontstaat hier ook het ‘gesprek’ met de potentiële klant. Wij zeggen wel eens als je een website maakt en je onderhoud hem niet, dan wordt dit net een overwoekerde tuin. Dat wil niemand, want uithalen en opnieuw beginnen kost vaak een hoop energie, tijd = geld.

Verkrijgen van nieuwe leads – traditioneel
Als wij aan de slag gaan met online, staat dit nooit los van traditioneel. Bij Sal4You zijn wij betrokken bij een groot deel van het salesproces. Wij hebben in ons eigen team collega’s die assisteren bij het arrangeren van afspraken bij toekomstige prospects. Daarnaast verzorgen wij ook advertenties in vak- en dagbladen, zijn wij aanwezig tijdens events en verzorgen wij hier flyers en marketingmateriaal voor.

Wat ons betreft is dit een van de voorbeelden dat wij samenwerken met de klant en niet alleen voor de klant opdrachten uitwerken. Wij zijn 1 team!

1Reactie

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?