fbpx

Maak gebruik van een drone voor je aftermovie!

Maak gebruik van een drone voor je aftermovie!

Heb jij binnenkort een evenement? Hoe tof zou het dan zijn om hier een aftermovie van te maken? Aftermovies en drone video’s zijn namelijk helemaal trending op dit moment. Wil jij een aftermovie die veel bereik oplevert? Lees dan snel verder!

Wat is een aftermovie?
Met een aftermovie laat je na een evenement zien hoe het was. Je kan dit doen om mensen te informeren of te enthousiasmeren voor een volgend evenement.

Aftermovie op social media

Misschien denk je “Waarom zou ik geld uitgeven aan die apparaten en een aftermovie?”. Het antwoord is simpel: het werkt gewoon. Een aftermovie is na mond-tot-mondreclame het beste promotiemiddel. Dit soort video’s worden namelijk erg veel bekeken en gedeeld. Prosos helpt jouw aftermovie onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Zo weten kijkers meteen welke sfeer er binnen jouw bedrijf of evenement hangt. Door je aftermovie strategisch in te zetten als marketingmiddel, kun je het bezoekersaantal voor de volgende keer vergroten.

Dronebeelden geven een goed sfeerbeeld

Met de zonnige zomerdagen en de langere dagen is dit het perfecte seizoen om prachtige beelden te schieten voor een aftermovie. Je kunt bijvoorbeeld een drone gebruiken om extra toffe beelden te maken van jouw buiten evenement. Een drone kan hoge kwaliteit beelden leveren en een volledig overzicht geven van het terrein waar het evenement plaats heeft gevonden. Om mensen een volledig sfeerbeeld te geven in een aftermovie adviseren wij om een combinatie te maken van gewone filmbeelden en dronebeelden. Hierdoor neem je de kijkers nog meer mee met het evenement.

Waar moet je rekening mee houden?

Wil je graag een aftermovie laten produceren en gebruik maken van een drone? Houd dan rekening met de volgende dingen:

  • Niet iedereen mag met een drone vliegen, het is belangrijk om gecertificeerde piloten in te huren. Vliegen met een drone, zonder certificaat, is officieel strafbaar.
  • De locatie van een evenement is ook erg belangrijk, geef daarom bij een aanvraag aan waar je evenement is. Hierdoor kan het bedrijf van te voren onderzoek doen naar de mogelijkheden. Je mag namelijk niet overal vliegen. Denk bijvoorbeeld aan Schiphol, hier mag je niet vliegen in verband met de vliegtuigen.
  • Een drone kan helaas niet vliegen wanneer het hard waait en bij regen raden wij het ook niet aan in verband met druppels op de lens, daarom is het handig om ook video’s te maken vanaf de grond, van mensen die op het evenement zijn.
  • Wanneer je dronebeelden, naast je aftermovie, ook wil gebruiken voor sociale media, zorg dan dat je extra veel dronebeelden hebt.
  • Zorg dat je aftermovie en andere dronebeelden verspreid worden onder de juiste doelgroep door middel van adverteren.

 

Wat kan Prosos voor jou betekenen?

Prosos Events kan jou helpen bij het opzetten van evenementen maar ook bij het regelen van een gecertificeerde dronepiloot. Prosos, ons full-service marketing- en communicatiebureau, heeft namelijk gecertificeerde piloten en personeel die ook beelden van het evenement vanaf de grond kunnen filmen. Ook het promoten van de beelden kun je overlaten aan Prosos. Wij zorgen dat de beelden de juiste doelgroep bereiken. Hierdoor kun je de aftermovie direct bij één bedrijf onderbrengen.

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan gerust contact met ons op.

Wil je lezen wat Prosos Events voor je kan betekenen op het gebied van dronebeelden? Klik dan hier.

Geen reactie's

Geef een reactie

×