Marketing uitbesteden - Prosos

Marketing uitbesteden

Het uiteindelijke doel van social media is meestal het binnenhalen van nieuwe klanten.
Om van je social media een bron van nieuwe klanten te maken, moet je zorgen dat je zichtbaar wordt. Prosos helpt jouw bedrijf zichtbaar te worden. Dit kunnen wij doen middels social media, traditionele marketing, tekst, film en foto, websitebeheer, content, adverteren, advies etc. Samen kijken we wat het doel van de klant is en maken wij hier een marketingstrategie voor. De klant krijgt bij ons elke week een glashelder resultaat. Op deze manier kunnen wij de marketingstrategie van jouw bedrijf makkelijk optimaliseren.

Prosos_Landingspagina_Marketinguitbesteden (1)

Bedrijven waarvoor wij al werken

Prosos werkt voor en samen met grote en kleine bedrijven in allerlei branches, zoals in de retail, zorg en dienstverlening. Hieronder hebben er een paar voor jou uitgelicht. Je vindt een overzicht van ons klantenbestand op deze pagina.

 

Onze aanpak
Samenwerken met onze relaties doen we graag. We zien ons als partner in business en dus niet als opdrachtnemer. Op proactieve wijze denken we graag mee en werken vanuit bevlogenheid.


Het gouden randje

Wij gaan zo ver voor onze klanten om service te verlenen met een gouden randje. Onze gedreven medewerkers doen dat stapje extra en stoppen niet waar anderen ophouden. Geen vraag is voor ons te gek. Wij gaan niet snel iets uit de weg. Zo ontstaat er een sterke en betrouwbare relatie met de klant.

× Kunnen wij je ergens mee helpen?