DAAG ONS UIT EN DEEL JE AMBITIE

PARTNERS IN:

MARKETINGSTRATEGIE

Marketingstrategie

Het maken van de juiste keuze als het aankomt op doelstellingen, doelgroepen en kanalen is niet makkelijk. Laat campagnes op elkaar aansluiten met een aanpak die staat als een huis en waar je zelf de regie over hebt!

“Ik wil graag doelgericht werken maar het lukt niet goed om de juiste doelstellingen te formuleren en werkbaar te maken. Ik geloof wel dat doelgerichter werken mij en ons bedrijf verder helpt”.

Al jaren verzorg ik mijn werk als marketeer met veel plezier. Sinds afgelopen jaar wil onze organisatie meer online marketing in haar bedrijfsvoering integreren. Ik weet dat dit een goede stap is, maar door de waan van de dag kom ik er niet aan toe om mij er in te verdiepen. Ik vind het ook best spannend.

Online zichtbaarheid en vindbaarheid is essentieel om je klant optimaal te bereiken, maar hoe ga ik voor het beste resultaat? Hoe kom ik tot een juiste inzet van de marketingbudgetten? Online marketing is breed inzetbaar, meetbaar en financieel beheersbaar, maar ik ben van mening dat online succes start met een heldere marketingstrategie.

Gelukkig heb ik samen met Rik en Anita van Prosos een helder en realistisch plan van aanpak opgesteld. We begonnen met een strategiesessie waarbij we al onze input hebben gestructureerd. Wij bespreken wekelijks de campagnes, dashboards, de opgestelde contentplanning en -creatie, dat houdt mij bij de les.

SAMENWERKEN ALS PARTNER?

Daag ons uit en deel je ambitie!

ADVIES

Partner voor de versnelling van goei.

Als marketeer met digitale ambities wil je de juiste doelstellingen bepalen voor de groei van je bedrijf. Maar waar begin je? En wat zet je op het juiste moment in? Wij helpen je graag met een goed doordacht plan voor het realiseren van jouw gewenste groei.

COACHING

Jouw rechterhand in de wereld van online marketing.

Je bent als marketeer geen specialist op online marketing vlak. Bij online marketing coaching kan je terugvallen op onze marketingkennis en -ervaring. Wij zijn op locatie of op afstand aanwezig om jou te begeleiden en te assisteren.

TRAINING

Verbreed je kennis op het gebied van online marketing.

Om ervoor te zorgen dat je je verder kunt ontwikkelen in je vakgebied, bieden wij trainingen aan. De praktijk, theorie en ervaring komen bij elkaar in ons aanbod. Wij bieden open inschrijvingen aan en groepstrainingen.