fbpx

Onderhoud website

Een website zonder onderhoud is te vergelijken met een prachtige tuin die je laat aanleggen, maar na het aanleggen laat groeien en bloeien. Niets mis mee, maar het wordt een wilde tuin i.p.v. de gewenste aangelegde tuin. Eigenlijk is het voor een website nog veel erger als er geen onderhoud wordt gepleegd. Het is niet alleen mooi om een een strakke website te hebben, maar het is de basis voor je dienstverlening.

Waar kunnen we je mee assisteren?

Backups | Technische updates | SEO

Een goede strategie is bepalend voor het behalen van je doelstellingen.

Backup

Erg belangrijk

Voor veel mensen zou het verlies van de gegevens (tekst, foto’s, filmpjes, feedback van klanten etc.) die op hun website staan echt een ramp zijn. Economisch of gevoelsmatig. Of zelfs beide. En het gebeurt vaker dan je denkt. Dat kan bijvoorbeeld door falen op de server van je webhosting, verhuizing naar andere server, menselijk geklungel en virussen. Een website is ook steeds vaker iets wat hackers met automatische systemen proberen te hacken en als dit gebeurd te vervangen met content die de hackers zelf onder de aandacht willen brengen. Het is in dit soort situaties van enorm belang om een goede backup te hebben. Is er geen backup dan is er vaak geen andere oplossing als de website opnieuw te laten bouwen, dit is tijdrovend maar ook in veel gevallen nog eens erg kostbaar.

Techniek

Maandelijkse check

Prosos verzorgt graag voor jou de maandelijkse onderhoudswerkzaamheden. Dit betekent dat wij de volgende werkzaamheden voor jouw website uitvoeren:

  • Uitvoeren van noodzakelijke updates op de websites
  • Uitvoeren van periodiek onderhoud op de websites
  • Onderhouden beveiliging en Anti-virus
  • Uitvoeren van periodieke back-up
  • Monitoren van beveiliging
  • Optimaliseren WordPress Plugins

Welke aanpak past bij jou?

Een website is voor elk bedrijf anders. Gaan wij met elkaar aan de slag om jullie website te onderhouden en hiermee te beschermen?

Meer leren over het onderhouden van jullie website?

Vul je e-mailadres in en ontvang de laatste tips and tricks.
Lees meer over Website onderhoud

×