Online aan de slag binnen een dag

Online aan de slag binnen een dag

G R A T I S Stappenplan
“Online aan de slag binnen 1 dag”

Kom zelf in in actie met een beetje hulp van Prosos

Waarom het Stappenplan?

Het stappenplan is bedoeld voor het opzetten van een goede Social-mediastrategie. Maar het is ook bruikbaar voor algehele technologische innovatie. Aan het begin van een innovatieproces helpt dit model om de juiste stappen te maken. Wanneer er resultaten uitblijven, kan het goed zijn om eens stil te staan bij de fases in dit stappenplan. Je hebt dan in ieder geval niets overgeslagen.

Het Stappenplan is een Social Strategy Model. Wij gebruiken dit al jaren. Dit model is ontwikkeld door Stef Kerkhofs. Het is een cirkel met acht stappen. Met als uitkomst de implementatie van, in dit geval, social media in je organisatie. Je begint bij de basis. De basis (in het midden van de cirkel) is de interne organisatie (het DNA). Wat zijn de producten, diensten? Hoe ziet de interne organisatie in elkaar wie werken er en wat is de cultuur? En wat zijn de missie, visie en strategie?

Welk type ondernemer ben jij?

A. De ‘ondernemer die leeft in het heden’

die die graag aan de slag gaat met een plan voor zijn ideeën maar niet weet waar te beginnen. Na een dag wel!

ZZP’er? Wij schudden je wakker

Wij zijn je energie boost! kom uit je opruimklus, stop met klussen. Schud jezelf wakken. Pak je laptop, kijk wat je wel kan doen in jouw business en stel in 1 dag je plan op zodat je aan de slag kunt.

Werkgever? Wij assisteren graag je projectgroep op afstand voorruit.
Zet een team apart in een online werkomgeving. Geef ze deze stappen en laat je verrassen waar ze mee bij je komen. Uiteraard kan je ze een handje helpen!

B. De creatieve ondernemer

die niet zo maar even een plan van aanpak voor zijn ideeën klaar heeft! Nou, nu na een dag wel!

ZZP’er? Wij zijn je structuur en organisator!
Zit niet alle ideeën op je zolderkamertje te bedenken, maar kom in actie. Pak voor 1x het gratis stappenplan erbij en werk het uit. Tada! Na 1 dag kan jij de praktijk in met jouw idee.

Werkgever? Wij zijn graag de linking pin tussen jou en je team!
Zorg voor een team dat goed online kan werken, faciliteer wat er nodig is. Laat dit team een dag aan het werk gaan met dit stappenplan. Laat ieder een onderdeel doen, doe tussendoor de nodige wrapups en je zult verbaasd staan!

GRATIS Stappenplan
“Online aan de slag binnen 1 dag”

 

 

Wat is jouw gewenste ondersteuning?

Training (9 modules) + BONUS 1-op-1 coaching

Een online training ‘Online aan de slag binnen 1 dag‘. Met deze training ontwikkel je binnen 9 stappen je eigen online aanpak +BONUS: 1-op-1 coaching door Anita Holthuis.

Samen aan de slag

Na het invullen van het stappenplan weet je wat je nodig hebt om online aan de slag te gaan. Pak je dit zelf op, samen met ons, of besteed je het liever uit? Aan jou de vraag!

× Kunnen wij je ergens mee helpen?