Online gedreven DTP-er/vormgever

Ben jij een Online DTP’er/vormgever, heb je een brede online interesse en lijkt het je een uitdaging voor veel verschillende klanten te gaan werken? Dan ben jij onze nieuwe collega. Wij zijn op zoek naar een creatieve collega voor de opmaak van diverse soorten output voor zowel on- als offline kanalen.

 

Denk bij de output voor de online kanalen (website en social mediakanalen) aan banners, social media-afbeeldingen, afbeeldingen voor advertenties etc.  Je bent in staat om het verhaal van onze klanten te doorgronden en vindt het interessant om ook op de kanalen aan de slag te gaan (berichten plaatsen, advertenties beheren).

 

Als collega voeg je waarde toe aan de ontwikkeling van de (online) marketing- en communicatie-uitdagingen van onze klanten.

 

Binnen teamverband ga je je collega’s helpen bij het neerzetten van effectieve, commerciële en creatieve marketing- en communicatiecampagnes, die als doel hebben: het verhogen van traffic, conversie en omzet.

Ben jij de collega, die past binnen ons team?

Wij zoeken een enthousiaste collega, die creativiteit combineert met resultaatgerichtheid. Je hebt geen 9-5 mentaliteit en begrijpt dat ons vakgebied zich bevindt in een dynamische en veranderende wereld. Je vindt het leuk in teamverband aan je werkzaamheden te werken en hebt een klantgerichte instelling, maar je bent ook voldoende zelfstandig om zelf je werk te plannen en nieuwe ideeën uit te werken.

Functie-eisen

  • Minimaal mbo-4 werk- en denkniveau.
  • Afgeronde opleiding in de richting van grafisch vormgeven of relevante werkervaring.
  • Je bent stressbestendig.
  • Je werkt netjes en nauwkeurig.
  • Je kunt goed zelfstandig functioneren.
  • Je hebt ervaring met Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign.
  • Kennis van online advertising (Google Adwords en adverteren via social media kanalen is een pre).
  • Kennis van Google Adwords en Analytics is een pre.

 

Geen diploma, maar wel relevante werkervaring? Stuur je portfolio mee!

Geïnteresseerd?

Aanstelling: Fulltime 36-40 uur. Je kunt je schriftelijke reactie, samen met CV mailen naar anita.holthuis@prosos.nl

Acquisitie naar (aanleiding van) deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Prosos_website1