Online marketing specialist - Prosos

Samenwerken aan een online groei
en commercieel succes!

Vanuit een helder kader en met een praktische insteek?
Dan zit je bij Prosos goed!

Online marketing specialist

Prosos is een full service marketing bureau in Apeldoorn. Ons team helpt verschillende bedrijven hun doelen te behalen. Van groei en strategie tot content en omzet.
Wij kijken bij Prosos verder dan SEO, SEA en social media adverteren. Jouw bedrijf staat hier centraal en samen behalen we jouw bedrijfsdoelen.

Pondres Model

Voor het duidelijk in kaart brengen van een social mediastrategie hanteren wij het Pondres Model. Zo kunnen wij gezamenlijk social media effectief inzetten. Wij hebben het model in 5 overzichtelijke onderdelen opgedeeld. Het Pondres Model bestaat uit DNA, Targets & KPI’s, Customer Journey, Doelgroep, Content & Distributie en Data driven. Lees er meer over in onze blogs over het Pondres Model:

  1. DNA, het kloppende hart van het Pondres Model
  2. Targets & KPI’s zijn essentieel voor je bedrijfs- en social mediastrategie
  3. Hoe gebruik je de Customer Journey in je social mediastrategie?
  4. Bereik je doelgroep met relevante content 
  5. Hoe meet je resultaten van je social mediaberichten?

Onze aanpak

Samenwerken met onze relaties doen we graag. We zien ons als partner in business en dus niet als opdrachtnemer. Op proactieve wijze denken we graag mee en werken vanuit bevlogenheid.


Het gouden randje

Wij gaan zo ver voor onze klanten om service te verlenen met een gouden randje. Onze gedreven medewerkers doen dat stapje extra en stoppen niet waar anderen ophouden. Geen vraag is voor ons te gek. Wij gaan niet snel iets uit de weg. Zo ontstaat er een sterke en betrouwbare relatie met de klant.

× Kunnen wij je ergens mee helpen?