Ontmoet dé Prosos videograaf en multimediadesigner: Nick

Ontmoet dé Prosos videograaf en multimediadesigner: Nick

Ontmoet dé Prosos videograaf en multimediadesigner: Nick

Even voorstellen! Mijn naam is Nick Gazendam, 26 jaar oud en in juli 2018 ben ik afgestudeerd aan de HAN in Arnhem. Hier heb ik Communicatie en multimediadesign gestudeerd. Vrij snel daarna ben ik bij Prosos als Multimedia designer terecht gekomen! De studie die ik heb gevolgd was erg divers, van het bedenken van onlinecampagnes en strategieën, tot aan het maken van applicaties en het bewerken van beeld en video. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om bezig te zijn met motor rijden of het kijken van een leuke serie op Netflix.

Mijn werkzaamheden voor Prosos

Bij Prosos ben ik een echte multimedia designer, op sommige dagen begin ik de dag met het filmen op locatie vervolgens ben ik in de middag bezig met het ontwerpen van een huisstijl en in de tussentijd verzin ik nog een leuke inhaker voor social media. De afwisselende werkzaamheden en het creëren van content voor klanten vind ik het leukste aan mijn werkzaamheden.

Wat beteken ik voor klanten?

Het vertalen van het verhaal en de boodschap van een klant naar een digitaal product of toepassing is wat ik in grote lijnen beteken voor de klant. Op deze manier helpen wij klanten “stapje voor stapje” verder te komen met het doel dat ze voor ogen hebben.

Foto van een knappe jongen achter camera

Waarom Prosos?

Elke dag ga ik met veel plezier en passie naar mijn werk. Er wordt hard gewerkt en ook hard gelachen. Ik vind het leuk de klant te verassen en nieuwe invalshoeken te laten zien. Geen standaard ontwerp, maar maatwerk!

Wist je dat:

  • Wij een huisdier hebben? En niet zomaar één: een ree, die regelmatig even om de hoek komt kijken.

Wil jij meer informatie over Prosos? 

Wil jij weten wat Nick voor jouw organisatie kan betekenen? Wil jij jouw doelgroep door middel van een digitaal product op een creatieve manier jouw boodschap vertellen?Wij staan voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?