Ontmoet onze multimediadesigner en projectmanager: Lynsey!

Ontmoet onze multimediadesigner: Lynsey

Ontmoet onze multimediadesigner: Lynsey

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor! Ik ben Lynsey, 27 jaar oud, getrouwd en woon in Dieren. Na m’n studie pedagogische medewerkster besloot ik mezelf om te scholen en ben ik Communicatie en Multimedia design gaan studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Dat ik op deze opleiding ben beland heb ik eigenlijk te danken aan mijn vader, die vertelde mij altijd al dat ik iets in de grafische vormgeving moest gaan doen. Ik was namelijk al vanaf jonge leeftijd bezig met het in elkaar zetten van banners en templates voor websites.

Mijn liefde voor multimedia is ook terug te zien in het feit dat ik een fanatiek gamer ben. Dit wereldje is mij niet vreemd en ik kan mijzelf hiermee uren vermaken. Daarnaast heb ik een grote liefde voor koken en kan ik gerust een hele zondag lang een serie binge watchen.

Mijn ontwikkelingen bij Prosos

Oorspronkelijk werd ik bij Prosos aangenomen voor DTP werk, het opmaken van beelden. Echter ontdekte ik na een tijdje andere talenten. Ik heb namelijk altijd al een liefde gehad voor notitieboekjes en gestructureerd noteren. Van to-do lijstjes tot aan mijn boodschappenlijstje, je kunt het zo gek niet bedenken! Hierdoor is onbewust een ontwikkeling ontstaan in het overzicht krijgen van planningen en structuur aanleveren. Deze bleek bij Prosos erg goed van pas te komen. Buiten het maken van beelden regel ik daarom nu ook verschillende projecten, houd ik de mailing bij en de planningen van zowel klanten als collega’s.

Prosos_LynseyBraam_VierK

Wat beteken ik voor klanten?

Er gaat geen dag voorbij waar ik niet samen heb gewerkt met één van onze klanten. Ik ondersteun de klanten bij de input voor social media, denk mee met leuke ideeën en bekijk wat trending is. Ik werk oplossingsgericht en los de problemen van de klant adequaat op.

Mijn werkzaamheden bestaan tevens uit projectmanagement van klanten. Ik begeleid ze bij traditionele uitingen, houd deadlines in de gaten en zorg dat materialen op tijd worden aangeleverd bij zowel de klant als leverancier. Kortom, ik begeleid het gehele traject, van briefing tot aan de goedkeuring van de klant.

Waarom Prosos?

Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk toe want het team is ontzettend leuk en gezellig. We zijn serieus samen, maar kunnen ook met elkaar lachen. Wat ik ook erg prettig vind is dat geen één dag hetzelfde is, dit is iets wat voor mij als persoon goed werkt. Het team is erg hecht, waarbij we over alles eerlijk en open praten.

Wist je dat: 

Bij Prosos zijn we aan de ene kant super serieus, maar ik heb ook elke dag wel een keer buikpijn van het lachen!

Wil jij meer informatie over Prosos? 

Wij, van Prosos, kunnen ook jouw bedrijf helpen met het opzetten van succesvolle campagnes. We kunnen jou helpen met het bedenken, uitzetten, adverteren, en uiteraard het personaliseren van deze campagnes. Wil jij meer informatie hierover? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?