Ontmoet onze creatieve online marketeer: Lynn

Ontmoet onze creatieve online marketeer: Lynn

Prosos6jaar_Ontmoetonzeonlinemarketeerlynn

Ontmoet onze creatieve online marketeer: Lynn

Hi, mijn naam is Lynn Kloosterboer, 28 jaar oud en woonachtig in het mooie Deventer! Na mijn studie Commerciële Economie belandde ik gelijk in de wereld van marketing en ontdekte hier mijn passie voor teksten, het bedenken van creatieve concepten en alles wat te maken heeft met online marketing. Slechts 3 maanden geleden ben ik bij Prosos terecht gekomen nadat ik via LinkedIn in contact ben gekomen met Anita, dit bleek een topkeuze! Ik ben een groot fan van verre reizen maken en fleur altijd op bij de gedachte dat ik weer met m’n backpack op pad mag. M’n vrije tijd besteed ik het liefst aan gezelligheid met familie en vrienden.

Mijn werkzaamheden bij Prosos

Elke dag is anders bij Prosos en mijn dag bestaat uit vele verschillende werkzaamheden. Dit begint al bij het bedenken van (online) campagnes en de daar bijhorende uitingen die in het belang zijn van de doelstellingen van de klant. Samen met collega’s bedenken en creëren we naast deze content (blogs, social media, websiteteksten enz.) tevens de afbeeldingen en video’s. Daarnaast begeleid ik klanten bij het creëren van filmopnames. Ik help ze om van een idee een concrete video te maken en daarbij de hoofdrolspelers op hun gemak te stellen.Ik ben op het moment veel aan het leren, waaronder alles op het gebied van adverteren. Hierdoor kan ik de klant binnen aanzienbare tijd volledig bedienen bij hun vragen.

Wat beteken ik voor klanten?

Op basis van de doelstelling van de klant (bijv. naamsbekendheid, websitebezoekers of meer conversies) bepaal ik de content planning. Elk doel is anders en leidt ook tot een andere creatieve insteek van campagnes. Hierbij is het belangrijk dat wij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws in de branche van de klant. Een belangrijk onderdeel bij Prosos is tevens dat wij erg transparant zijn, sales gedreven en nauw betrokken zijn bij de klant. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de wekelijkse en/of maandelijkse updates die wij aan hen versturen.

Waarom Prosos?

Vanaf dag één voel ik me hier als een vis in het water. Dit komt mede doordat Anita en Danny beide, naast dat ze keihard werken, veel tijd besteden aan het leren kennen van jouw als persoon. Daarnaast is een belangrijk aspect voor mij in een baan dat er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en uitdaging. Bij Prosos is werkelijk geen dag hetzelfde en leer ik elke dag veel nieuwe dingen, uitdaging volop! We hebben een hele leuke mix van collega’s waarbij iedereen elkaar zoveel mogelijk ondersteunt. Hierdoor is de sfeer goed en liggen we regelmatig he-le-maal in een deuk met elkaar. Het aantal inside jokes is na 3 maanden al niet meer bij te houden.

Wist je dat: 

  • Het filmpje ‘mandje van Tichelaar’ zo geïntrigeerd is bij ons op kantoor dat het woord ‘mand’ bij ons inmiddels betekent dat de content korter moet.

Wil jij meer informatie over Prosos? 

Ben jij benieuwd naar wat Lynn voor jou kan betekenen? Wil jij dat ze jou ook op een creatieve manier helpt met inzetten van zowel online- als offline campagnes? Kom dan langs voor een kop koffie of neem contact met ons op. Wij helpen jouw organisatie graag!

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?