Onze diensten: website! Lees wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Onze diensten: Website

Onze diensten: Website

Bij Prosos helpen wij regelmatig bedrijven met het (her)inrichten van een professionele website. Wanneer je een nieuwe website wenst voor je bedrijf is het van groot belang dat je eerst bepaalt welk doel je wilt behalen met je website. Dit zorgt niet alleen voor een beter resultaat, maar dit zorgt er ook voor dat wij samen met jou de gewenste bedrijfsdoelstellingen kunnen behalen!

Wij van Prosos kunnen je helpen met allerlei onderdelen van het ontwikkelen, onderhouden en inrichten van een website. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het schrijven van wervende teksten die tevens kwalitatief gezien gewaardeerd worden door Google. Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen? Dat lees je hieronder.

1. Website (her)inrichting

Wanneer je als bedrijf niet tevreden bent met je huidige website kunnen wij dit volledig herinrichten op basis van jouw wensen en behoeften. Of je nu een nieuwe website wilt met een compleet nieuwe huisstijl, opnieuw ingerichte social mediakanalen of het totaalpakket. Wij bieden het allemaal!

2.Website tekst

Naast het visueel aantrekkelijk maken van de website hebben wij ook specialisten in huis om teksten te schrijven voor de website. Met ervaren tekstschrijvers maken wij voor elke websitepagina een inspirerende tekst die tevens gewaardeerd zal worden in Google. Dit doen wij door o.a. door middel van zoekwoordenanalyses, landingspagina’s en zoekmachine optimalisatie.

3. Website onderhoud

Wil je de website zo optimaal mogelijk laten presteren? Zorg dan dat een professional de website in beheer neemt. Zo blijft de website optimaal werken en ontstaan er geen problemen. Vroeger was het updaten van websites niet noodzakelijk, inmiddels kan het niet laten updaten van een website grote gevolgen hebben. Daarnaast worden steeds meer websites gehackt waardoor een back-up moet worden teruggezet om de website weer te laten werken.

4. Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil jij met je organisatie zo hoog mogelijk scoren in de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google? Dan zit je bij het team van Prosos goed! Door middel van technische optimalisatie, de juiste content, landingspagina’s en social media weten wij hoe jouw organisatie een hogere positie in Google kan innemen.

5. Google advertenties versus Facebook advertenties

Facebook advertenties worden, nog steeds, gezien als het belangrijkste advertentieplatform. Natuurlijk is Google het daar niet mee eens en wel hierom: zij voegen aangepaste affiniteitsdoelgroepen en doelgerichte doelgroepen samen om simpelweg aangepaste doelgroepen te maken. Even voor de duidelijkheid: een aangepaste affiniteitsdoelgroep is een groep mensen die je kunt targeten die een specifiek, gedeeld belang aantonen (bijvoorbeeld iedereen die een bepaalde pagina leuk vind). Terwijl je met een doelgroep op maat een groep mensen benoemt die commerciële interesse in een specifiek product of een bepaalde service aantonen (bijvoorbeeld schoenen van Nike). Door Google valt dit weg en kun je dus veel specifieker targeten! Hierdoor kun je als adverteerder in één keer de consument benaderen op basis van een zeer specifieke doelgroep. Een belangrijk verschil tussen dit en een aangepast Google-publiek is natuurlijk de directe toegang van Google tot zoekgegevens.

6. Zoekmachine adverteren (SEA)

Naast de organische zoekresultaten kun je in Google ook adverteren door middel van Search Engine Advertising. Door te adverteren in Google kunnen we meer bezoekers naar jouw website sturen en daardoor werken aan de doelstellingen van je website. Het grote verschil met SEO is echter dat je bij SEA betaalt voor de plek in Google. SEA wordt veel ingezet met als doel om conversies te genereren. Gegarandeerd een hogere plek dus, maar hier zitten dus wel kosten aan verbonden! Adverteren via Google blijkt niet alleen zeer succesvol, het is tevens één van de marketingtools waarmee je het beste de kosten kunt opwegen tegen de opbrengsten.

En nog veel meer…

Uiteraard is dit slechts een kleine ingreep van wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Wij vertellen je graag meer door middel van een telefonisch gesprek of kom gerust langs voor een kop koffie. Uiteraard vrijblijvend! Neem hier contact met ons op, tot snel!

Tags:
, ,
Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?