Over Ons

Team Prosos

Prosos is een full-service marketing- en communicatiebureau.

Duurzame oplossingen

Bij Prosos staan we voor kwaliteit en kiezen we voor duurzame oplossingen. Door nauw samen te werken met onze relaties behalen we maximaal commercieel resultaat. We zijn vooruitstrevend en richten ons op nieuwe ontwikkelingen. We zijn loyaal en betrouwbaar en wat we doen, doen we met plezier! Onze belangrijkste kernwaarden zijn: Kwaliteit, Klant centraal, Respect & Plezier, Team, Loyaal en Betrouwbaar, Ontwikkeling & Zelfontplooiing, Leiderschap door voorbeeld en Innovatie.

Team

Ons bureau bestaat uit een team van (online) marketing- en inbound marketingmedewerkers die op maandelijkse basis jouw marketing- en salesdoelstellingen realiseren en verder optimaliseren.

Word gevonden0%
Bereik leads0%
Converteer klanten0%
Interesseer promotors0%

Snelle bedrijfsgroei is onze uitdaging

Wij zien bij heel van onze relaties dat zij een enorm snelle groei met hun bedrijf hebben doorgemaakt, maar dat de interne processen en organisatie daarbij uit het oog zijn verloren. Online marketing behelst niet alleen marketing & communicatie, maar heeft ook betrekking op andere bedrijfsonderdelen. Denk hierbij aan inkoop, verkoop, logistiek en inzet van personeel. Het Prosos-team brengt jarenlange kennis en ervaring in en verbindt online marketing via projecten en processen met andere organisatieonderdelen. We helpen de ondernemer om zich vooral met ondernemen bezig te houden. Online marketing kan de spin-in-het-webfunctie vervullen en zorgen voor een stabiele groei, die de interne organisatie kan dragen en volgen.

Partner in business

We werken graag samen met onze relaties. We zien ons niet als opdrachtnemer, maar als partner in business. Wij denken graag mee op proactieve wijze. Bij Prosos werken we vanuit bevlogenheid. Dit uiten we niet alleen in de werkzaamheden of door altijd een stapje extra te doen, maar ook in de communicatie richting de klant. Waarom gaat Prosos zo ver voor haar klanten? Het juiste antwoord op deze vraag is om service te verlenen met een gouden randje. De medewerkers van Prosos worden gedreven door dat stapje extra en om niet te stoppen waar de rest ophoudt. Geen vraag is voor ons te gek en wij zullen niet snel iets uit de weg gaan. Op deze manier ontstaat er een sterke en betrouwbare relatie met de klant.

    • Bevlogenheid

    • Emotie en beleving

    • Service verlenen met een gouden randje

    • Geen vraag is te gek

“Samen werken aan een duurzame klantbeleving
en commercieel succes!”