Team Prosos

Prosos is een full-service marketing- en communicatiebureau.

Duurzame oplossingen

Bij Prosos staan we voor kwaliteit en kiezen we voor duurzame oplossingen. Door nauw samen te werken met onze relaties behalen we maximaal commercieel resultaat. We zijn vooruitstrevend en richten ons op nieuwe ontwikkelingen. We zijn loyaal en betrouwbaar en wat we doen, doen we met plezier! Onze belangrijkste kernwaarden zijn: Kwaliteit, Klant centraal, Respect & Plezier, Team, Loyaal en Betrouwbaar, Ontwikkeling & Zelfontplooiing, Leiderschap door voorbeeld en Innovatie.

Team

Ons bureau bestaat uit een team van (online) marketing- en inbound marketingmedewerkers dat op maandelijkse basis samen met onze relaties de marketing- en salesdoelstellingen realiseert en verder optimaliseert.

Word gevonden0%
Bereik leads0%
Converteer klanten0%
Interesseer promotors0%

Snelle bedrijfsgroei is onze uitdaging

Veel van onze relaties hebben een erg snelle groei met hun bedrijf doorgemaakt, waarbij zij de interne processen en organisatie uit het oog zijn verloren. Online marketing heeft zowel betrekking op marketing & communicatie als op andere bedrijfsonderdelen.Denk hierbij aan inkoop, verkoop, logistiek en inzet van personeel. Het Prosos-team brengt jarenlange kennis en ervaring in en verbindt online marketing via projecten en processen met andere organisatieonderdelen. De ondernemer helpen we om zich vooral met ondernemen bezig te houden. Online marketing kan de spin-in-het-webfunctie vervullen en zorgen voor een stabiele groei, die de interne organisatie kan dragen en volgen.

Partner in business

Samenwerken met onze relaties doen we graag. We zien ons als partner in business en dus niet als opdrachtnemer. Op proactieve wijze denken we graag mee en werken vanuit bevlogenheid. Dit is te merken aan het stapje extra dat we doen en ook aan onze klantcommunicatie. Prosos gaat zo ver voor haar klanten om service te verlenen met een gouden randje. Onze gedreven medewerkers doen dat stapje extra en stoppen niet waar anderen ophouden. Geen vraag is voor ons te gek. Wij gaan niet snel iets uit de weg. Zo ontstaat er een sterke en betrouwbare relatie met de klant.

    • Bevlogenheid

    • Emotie en beleving

    • Service verlenen met een gouden randje

    • Geen vraag is te gek

“Samenwerken aan een duurzame klantbeleving
en commercieel succes!”