Wie zijn wij en wat doen wij vanuit Apeldoorn? - Prosos

Team Prosos

Partners in salesgedreven fullservice marketing- en communicatie opdrachten

Prosos, partners in salesgedreven fullservice marketing en communicatie opdrachten. Sinds de start in 2013 werken wij voor zowel voor kleine als grote bedrijven. Het schakelen op directie- en managementniveau vraagt een andere aanpak dan schakelen met marketingmanagers en/of marketeers. Voor ons is beide een uitdaging en vraagt een andere aanpak.

 

Samenwerken

We werken graag samen met onze klant. We zien ons niet als opdrachtnemer, maar als partner in business. Wij denken graag mee op proactieve wijze. Geen vraag is voor ons te gek en wij zullen niet snel iets uit de weg gaan. Op deze manier bouwen wij elke dag weer aan een sterke en betrouwbare relatie.

 

Onze dienstverlening bestaat uit

Prosos Events

Naast Prosos B.V. is er op 1 april 2017 Prosos Events B.V. opgericht. Wij verzorgen de complete conceptontwikkeling, creatie, coördinatie & organisatie van een evenement, congres of beurs.

Team

Ons team bestaat uit een team van (online) marketing- en communicatie collega’s dat op maandelijkse basis samen met onze relaties de marketing- en salesdoelstellingen realiseert en verder optimaliseert.

Online en offline dienen elkaar te versterken. Daarom hebben wij marketingspecialisten in huis om van een creatief concept de gewenste uitvoering te creëren in elk gewenst medium.

Snelle bedrijfsgroei is onze uitdaging

Veel van onze relaties hebben een snelle groei met hun bedrijf doorgemaakt, waarbij zij de interne processen en organisatie uit het oog zijn verloren. Online marketing heeft zowel betrekking op marketing & communicatie als op andere bedrijfsonderdelen. Denk hierbij aan inkoop, verkoop, logistiek en inzet van personeel. Het Prosos-team brengt jarenlange kennis en ervaring in en verbindt online marketing via projecten en processen met andere organisatieonderdelen. De ondernemer helpen we om zich vooral met ondernemen bezig te houden. Online marketing kan de spin-in-het-webfunctie vervullen en zorgen voor een stabiele groei, die de interne organisatie kan dragen en volgen.

Hulp bij één of meerdere facetten van ons vakgebied

Ons vakgebied is zo breed dat het ook niet raar is dat je als MKB bedrijf niet op elk vakgebied een collega in dienst hebt. Wij assisteren graag bij het vervullen van een gericht vraagstuk. Dit kan zijn door samen de klus te klaren, de werkzaamheden volledig door Prosos te laten verzorgen en/of net even dat zetje in de rug wat nodig is om zelf aan de slag te gaan. Wij horen graag op welk vakgebied jouw vraagstuk zich bevindt!

Partner in business

Samenwerken met onze relaties doen we graag. We zien ons als partner in business en dus niet als opdrachtnemer. Op proactieve wijze denken we graag mee en werken vanuit bevlogenheid. Dit is te merken aan het stapje extra dat we doen en ook aan onze klantcommunicatie. Prosos gaat zo ver voor haar klanten om service te verlenen met een gouden randje. Onze gedreven medewerkers doen dat stapje extra en stoppen niet waar anderen ophouden. Geen vraag is voor ons te gek. Wij gaan niet snel iets uit de weg. Zo ontstaat er een sterke en betrouwbare relatie met de klant.

* Bevlogenheid
* Emotie en beleving
* Service verlenen met een gouden randje
* Geen vraag is te gek

× Kunnen wij je ergens mee helpen?