Prosos breidt uit met Prosos Events

Prosos breidt uit met Prosos Events

Als full-service marketing- en communicatiebureau hebben we ons dienstenpakket uitgebreid met de conceptontwikkeling, creatie, organisatie en coördinatie van beurzen en evenementen. Deze activiteiten brengen wij onder bij de nieuwe tak van Prosos: Prosos Events. Op beurzengebied werken we al samen met diverse bedrijven. Van concept tot realisatie, van A-merk tot nieuw merk, voor kleine en grote bedrijven, nationaal en internationaal.

Het team

Anita Holthuis, eigenaar van Prosos, heeft samen met Harm-Jan Dob Prosos Events opgericht. Zij nemen samen de conceptontwikkeling en creatie van beurzen voor hun rekening nemen. Harm-Jan is gepokt en gemazeld in de beurswereld en kent deze branche als geen ander. In de loop der jaren heeft hij in zijn beurscarrière een relevant netwerk opgebouwd.

Ons ervaren team met denkers en doeners staat voor u klaar voor onderscheidende en succesvolle beurspresentaties!

Waar staat Prosos Events voor?

Prosos Events maakt het verschil bij het realiseren van een inspirerende omgeving. Door de sterk veranderende wijze waarom mensen met elkaar communiceren, neemt het belang van een uitstekende ontmoetingsplaats toe. Die ontmoetingsplaats moet inspireren en mensen in staat stellen hun doelen te bereiken. Onze persoonlijke aanpak is integraal, innovatief en inspirerend.

Interesse?

Wilt u weten wat Prosos Events op (inter)nationaal beurzen- evenementengebied voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 055-2070680 of e-mail naar info@prosos.nl.

Op www.prosos-events leest u meer over ons en onze dienstverlening.

Geen reactie's

Geef een reactie