Prosos Events, aangenaam! - Prosos

Prosos Events, aangenaam!

Prosos Events, aangenaam!

Graag stellen wij de nieuwe tak van Prosos aan u voor: Prosos Events. U kent ons met Prosos al als fullservice marketing- en communicatiebureau. Nu voegen we de conceptontwikkeling, creatie, organisatie en coördinatie van beurzen en evenementen aan ons dienstenpakket toe. Dat doen we al in samenwerking met diverse bedrijven. Van concept tot realisatie, van A-merk tot nieuw merk, voor kleine en grote bedrijven, nationaal en internationaal.

Het team

De oprichters van Prosos Events zijn Anita Holthuis en Harm-Jan Dob, die samen conceptontwikkeling en creatie van beurzen voor hun rekening nemen. Harm-Jan is gepokt en gemazeld in de beurswereld en kent deze branche als geen ander. In de loop der jaren heeft hij in zijn beurscarrière een relevant netwerk opgebouwd. Ons ervaren team met denkers en doeners staat voor u klaar voor onderscheidende en succesvolle beurspresentaties!

Ons ervaren beursteam met denkers en doeners staat voor u klaar voor onderscheidende en succesvolle beurspresentaties!

Waar staat Prosos Events voor?

Prosos Events maakt het verschil bij het realiseren van een inspirerende omgeving. Door de sterk veranderende wijze waarom mensen met elkaar communiceren, neemt het belang van een uitstekende ontmoetingsplaats toe. Die ontmoetingsplaats moet inspireren en mensen in staat stellen hun doelen te bereiken. Onze persoonlijke aanpak is integraal, innovatief en inspirerend.

Integraal

Een beurs staat niet op zichzelf, maar vormt een integraal onderdeel van het marketingcommunicatiebeleid. Prosos Events beschikt over een team met beurs- en marketingcommunicatiespecialisten, waardoor wij u een totaalaanpak kunnen bieden.

Innovatief

Door de jarenlange expertise en ervaring op beursgebied denkt Prosos Events met u mee om uw bedrijf, product of dienst op innovatieve, onderscheidende wijze te presenteren. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen die naar concepten en ontwerpen die verrassend anders zijn!

Inspirerend

Prosos Events maakt het verschil bij het realiseren van een inspirerende omgeving. Het belang van een prettige ontmoetingsplaats neemt toe door de sterk veranderende wijze waarop mensen met elkaar communiceren. De meeste communicatie vindt online en digitaal plaats, persoonlijke ontmoetingen worden schaarser. Die ontmoetingsplaats moet daarom inspireren en mensen in staat stellen om hun doelen te bereiken.

Meer informatie

Voor meer informatie over Prosos Events kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?