Prosos Events: meer dan evenementen organiseren - Prosos

Prosos Events: meer dan evenementen organiseren

Prosos Events: meer dan evenementen organiseren

Graag delen wij die met jou aan de hand van onze dienstverlening op evenementengebied in combinatie met de fullservice dienstverlening van Prosos.

Film & Fotografie

Bewegende en stilstaand beelden worden steeds belangrijker in de marketingcommunicatiemix. Daarom zien wij ook bij Prosos Events een groeiende vraag en belangstelling voor film en fotografie. Zo verrichten we al diverse film- en foto-opdrachten voor onze relatie PCbomen tijdens events, trainingen en bijeenkomsten. Dat beeldmateriaal wordt door de collega’s van Prosos verwerkt in de website, nieuwsbrieven en in social mediaberichten. Het blijkt dat de deelnemers van de PCbomen-trainingen dit erg waarderen gezien de hoeveelheid reacties, likes en gedeelde berichten. Daar doen we het voor!

Partner voor eventbureau’s voor de online marketingkant

Door onze expertise op evenementengebied in combinatie met onze online marketingkennis en -ervaring, kunnen wij een samenwerkingspartner zijn voor eventbureau’s. Heb je een evenementenbureau, maar ontbreekt het aan de tijd of kennis om dit online te communiceren? Wij kunnen ondersteuning en assistentie bieden voor campagnes en andere uitingen rondom events.

Een evenement staat niet op zichzelf

Bij Prosos Events vinden wij dat een evenement niet op zichzelf staat. Het is een belangrijk onderdeel van het totale marketingcommunicatiebeleid. Fysieke evenementen zijn juist in dit online tijdperk erg belangrijk. Daarvoor kun je op zoek gaan naar manieren om elkaar te versterken. Kies bijvoorbeeld ook voor een partnerschap. Wat is jouw doelstelling als congres- of eventorganisator? Welke essentiële rol speelt een locatie daarin? Je kunt zorgen voor een samenwerking voor de lange termijn, door met elkaar mee te denken en flexibel te zijn.

Geef jouw bezoekers het gevoel dat alles klopt

Stippel de customer journey van jouw (potentiële) deelnemers of bezoekers uit, maar neem hen ook voor- en achteraf mee op reis in jouw verhaal. Zo verhoog je hun betrokkenheid en geef je ze het gevoel dat alles klopt. Beleving, daar draait het allemaal om. Zorg ook voor een thema. Uiteindelijk zorg je hiermee voor meer betrokkenheid en een hogere opkomst.

Inspireer jouw bezoekers!

Samen met jou zorgen wij voor zichtbaarheid van jouw specialistische en algemene kennis en expertise van markten, producten en diensten. Dat doen we op onderscheidende wijze. Daarbij is een inspirerende, persoonlijke ontmoetingsplaats essentieel. Samen sparren over jouw nieuwe evenementen uitdaging? De koffie staat altijd klaar. Neem gerust contact op met onze event-experts van Prosos Events en social media-experts Prosos.

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?