Wij ondersteunen je bij het organiseren van jouw event!

Wij ondersteunen je bij het organiseren van jouw event!

Vanuit een helder kader en met een praktische insteek?
Dan zit je bij Prosos goed!

Met ons aan je zijde komt het evenement, een congres of een beurs tot stand.

De complete conceptontwikkeling, creatie, coördinatie & organisatie is het werk voor Prosos Events. Door continu transparant te communiceren over de voortgang, blijf je volledig in control over de werkzaamheden die uitgevoerd worden.

 

Vanuit onze ervaring met Prosos als fullservice marketing- en communicatie bureau zijn wij in staat ook de bijbehorende (online) campagnes en bijbehorende uitstraling voor je event, congres of beurs te faciliteren.

 

Het succes van een event is dat het een onvergetelijk effect of resultaat moet behalen. Wij willen impact maken.

Wij werken samen met diverse bedrijven waarbij wij in staat zijn een complete opdracht van A-Z te verzorgen.

Events

Organiseren is voor Prosos Events een breed begrip.
We combineren ervaring in evenementen, congressen en beurzen met kennis van marketing en communicatie.

We zien het grote geheel. Daardoor kunnen we jou op het complete traject adviseren en begeleiden, van idee tot uitvoering, online en offline.
Met een open oog voor de meerwaarde van een evenement. Dat is Prosos Events.

Wat doen wij?

We hebben de expertise in huis om elk event, congres of beurs van de grond te tillen. Ons ervaren team met denkers en doeners staat voor je klaar voor onderscheidende en succesvolle presentaties. Onze persoonlijke aanpak is integraal, innovatief en inspirerend.

Integraal

 

Bij Prosos Events kunnen we adviseren over elke discipline van een evenement. We werken samen aan het concept (conceptontwikkeling), we komen met creatieve ideeën en tekeningen (creatie) en we dragen zorg voor de volledige uitvoer (coördineren en organiseren).

Innovatief

 

Door de jarenlange expertise en ervaring denkt Prosos Events met je mee om jouw bedrijf, product of dienst op innovatieve, onderscheidende wijze te presenteren. Wij luisteren naar jouw wensen en vertalen die naar concepten en ontwerpen die verrassend anders zijn!

Inspirerend

 

Prosos Events maakt het verschil bij het realiseren van een inspirerende omgeving. Het belang van een prettige ontmoetingsplaats neemt toe door de sterk veranderende wijze waarop mensen met elkaar communiceren. De ontmoetingsplaats moet daarom inspireren en mensen in staat stellen om hun doelen te bereiken.

× Kunnen wij je ergens mee helpen?