SEO

Full-service marketing en communicatie

Zoekmachines zijn niet meer weg te denken uit het online leven. Een hoge positie van jouw website in de zoekresultaten is belangrijk om op te vallen bij de potentiele klanten. In tegenstelling tot SEA richt SEO op onbetaalde zoekresultaten. De zoekmachines maken dit steeds minder eenvoudig en komen er veel factoren bij kijken.

Techniek

Onder techniek verstaan wij de website. Zoekmachines waarderen een website met een heldere structuur, leesbare URL’s nette code, snelle laadtijd en mobiel vriendelijkheid.

 

Onze aanpak

Samenwerken met onze relaties doen we graag. We zien ons als partner in business en dus niet als opdrachtnemer. Op proactieve wijze denken we graag mee en werken vanuit bevlogenheid.

 Het gouden randje

Wij gaan zo ver voor onze klanten om service te verlenen met een gouden randje. Onze gedreven medewerkers doen dat stapje extra en stoppen niet waar anderen ophouden. Geen vraag is voor ons te gek. Wij gaan niet snel iets uit de weg. Zo ontstaat er een sterke en betrouwbare relatie met de klant.

 

Contact

Wij helpen je graag verder op het gebied van SEO! Neem gerust contact met ons op en we bespreken de talloze mogelijkheden.