Een juiste SEO strategie door Prosos

SEO

Waar kunnen we je mee assisteren?

SEO | SEO strategie | SEO advies | SEO statistieken

 

Zoekmachines zijn niet meer weg te denken uit het online leven. Een hoge positie van jouw website in de zoekresultaten is belangrijk om op te vallen bij de potentiële klanten. In tegenstelling tot SEA richt SEO op onbetaalde zoekresultaten. De zoekmachines maken dit steeds minder eenvoudig en komen er veel factoren bij kijken.

Wil jij met je website hoger scoren in de zoekmachine op bepaalde zoekwoorden, scoort je concurrent op sommige belangrijke zoekwoorden veel beter of wil je graag zorgen dat je huidige positie blijft zoals het is? Wij helpen je graag.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Kennismaken met Prosos?

Bedrijfsnaam

Je naam

Je e-mail

Telefoonnummer

Wat is SEO

Duurzaam en efficiënt

Een websitepagina moet antwoord geven op de vraag van de bezoekers. Google is als belangrijkste zoekmachine steeds slimmer en kan goed bepalen of een pagina antwoord geeft op de vraag die de bezoeker heeft gehad in de zoekmachine. SEO betekent eigenlijk niets meer dan websites zo optimaliseren, dat ze hoger worden getoond bij zoekopdrachten in zoekmachines. Het optimaliseren van pagina’s met duidelijke content maakt dat je zonder een advertentiebudget heel hoog kunt scoren in de zoekresultaten.  Wanneer iemand bijvoorbeeld zoekt naar ‘Bakkerij Amsterdam’, en je een bakkerij hebt in Amsterdam, dan wil je waarschijnlijk op die zoekopdracht met jouw website getoond worden. Dit gaat niet zomaar; je moet Google laten zien dat jouw webpagina relevant is bij deze zoekopdracht. Het doel van Google is immers om het de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken door de meest relevante informatie bieden.

Techniek

Iets lastiger..

Daar waar het optimaliseren van pagina’s redelijk makkelijk is door simpelweg kritisch naar de content te kijken is het als het om techniek gaat echt een stuk lastiger. Bij het bepalen of de techniek goed werkt is het aanvragen van een 0-meting het meest efficiënt. Uiteindelijk is het belangrijk om doelstellingen te bepalen en SEO niet als enige middel in te zetten voor je bedrijf. SEO moet onderdeel zijn van je marketingplan en werkt vaak niet als losstaande actie. Ook tooling is voor SEO erg belangrijk, goed bepalen welke zoekwoorden trending zijn in de markt waarin je je beweegt en hierop anticiperen. Dit is iets lastiger omdat we bij dit gedeelte van SEO dieper in de techniek moeten duiken. Heb je hulp nodig bij het bepalen van een juiste SEO strategie? Neem contact met ons op zodat wij met je mee kunnen denken.

Welke aanpak past bij jou?

Een juiste SEO strategie is voor elk bedrijf anders. Gaan wij met elkaar aan de slag om een juiste strategie te bepalen en jullie SEO naar een hoger niveau te brengen?

Meer over onze diensten:

Lees meer over SEO

Hulp nodig? Loop je vast op de SEO-optimalisatie van jouw website of heb je behoefte aan een advies op maat? Wij staan voor je klaar. Je kan eenvoudig vrijblijvend contact met ons op nemen via ons contactformulier of via de WhatsApp knop op onze website. ...

Bij Prosos helpen wij regelmatig bedrijven met het (her)inrichten van een professionele website. Wanneer je een nieuwe website wenst voor je bedrijf is het van groot belang dat je eerst bepaalt welk doel je wilt behalen met je website. Dit zorgt niet alleen voor een beter resultaat, maar dit zorgt er ook voor dat wij samen met jou de gewenste bedrijfsdoelstellingen kunnen behalen!...

× Kunnen wij je ergens mee helpen?