fbpx

Social (advertising)

Veel bedrijven zijn inmiddels online op social media maar hoe bereik je hiermee ook het juiste effect? Behaal je bepaalde doelstellingen en is de inzet in tijd en/of geld in verhouding met de opbrengsten. Belangrijk bij social media is vooral het zorgen dat de berichten aansluiten bij je doelgroep, geen eenrichtingsverkeer maar een dialoog met je doelgroep. Het bereiken van de juiste doelgroep kan door het inzetten van een advertentiebudget.

 

Waar kunnen we je mee assisteren?

Social Media inrichting | Social uitvoer | Social advertising| visuele opmaak | Social media optimalisatie

Een goede strategie is bepalend voor het behalen van je doelstellingen.

Uitbesteden

Focus

Als bedrijf is het belangrijk om zichtbaar te zijn voor je doelgroep. Belangrijke platformen om doelgroepen te bereiken zijn sociale media, denk daarbij aan Facebook, Instagram of LinkedIn. Vaak wordt er over dit onderwerp te makkelijk gedacht. Echter in de praktijk valt het bereiken van de juiste doelgroep met de juiste content nogal tegen, wij ondersteunen je hier graag bij zodat jullie je kunnen focussen op waar jullie goed in zijn. Met een helder plan van aanpak en doelstellingen gaan wij graag aan de slag.

Adverteren

De effecten

Hoewel de oude manieren van verkopen blijven bestaan, zal de komst van social media de oude manier van verkopen juist versterken. Hierin moeten de wensen en eisen van sales en marketing bij elkaar komen in een social selling proces. Daarnaast leert de ervaring dat het commitment en draagvlak vraagt van de gehele organisatie. Social Selling vraagt een investering in aandacht, tijd, energie en daarom ook in geld. Met adverteren is het mogelijk om meer mensen te bereiken en daarom dus ook de kansen te vergroten op succes.

Welke aanpak past bij jou?

Een juiste social media strategie is voor elk bedrijf anders. Gaan wij met elkaar aan de slag om een juiste strategie te bepalen en jullie social media naar een hoger niveau te brengen?

Meer leren over Social (advertising)?

Vul je e-mailadres in en ontvang de laatste tips and tricks.
Lees meer over Social (advertising)

×