Social Uitvoer door Prosos

Social Uitvoer door Prosos

Wij bieden u ondersteuning bij de opstart, inrichting en volledige uitvoer van de social media activiteiten. De uitvoer in professionele handen, dat wilt u toch ook?

Social media

Social media ziet u al een hulpmiddel om in te zetten in de communicatie met uw relaties. Hoe efficiënt u het ook kunt inrichten aanwezig zijn op social media vraagt tijd. Er moet nagedacht worden over de juiste content. Alleen een tweet retweeten of een ‘vind ik leuk’ is niet wat u wenst. Dit is direct voor u ook de uitdaging. Waar haalt u de tijd vandaan om deze acties er ook nog ‘even’ bij te gaan doen? Iemand in dienst nemen behoort niet tot de mogelijkheden. Heeft u al eens gedacht aan het (tijdelijk) uitbesteden van Social Uitvoer?

Heeft u al eens gedacht aan het uitbesteden van Social Uitvoer?

Voor ons is het ons werk! Wij zijn de hele dag online actief. Het versturen van tweets, lezen van updates, reageren, acties bedenken, video’s en blogs maken, zijn voor ons dagelijks uitdagingen! Hoe kunnen wij u ontzorgen? Dit is niet alleen om vast te stellen dat wij x-aantal berichten versturen en x-aantal keren reageren op een bericht. Nee, wij bepalen samen met u wat de behoeften zijn en stemmen wij onze inzet hierop af.

Inzet van tijd en geld

Wij versturen in overleg met u dagelijks berichten. Wij gaan aan de slag met een goede balans in ‘followers en following’ op uw profielen. Wij reageren op reacties, vragen en eventuele klachten. Dit alles op basis van een vooraf vastgestelde strategie en bijbehorende contentplanning. Wij praten niet over een ‘aantal berichtjes’. Wij kijken wat uw dienstverlening nodig heeft en daar stellen wij een planning en tijdsinzet gezamenlijk op vast. Zo groot of klein passend bij uw dienstverlening!

Gezamenlijke ondersteuning

Prosos kan in samenwerking met BeeAllround u ondersteuning bieden om er voor te zorgen uw Social Uitvoer in goede handen is. Zo borgen wij de inzet en de aanwezigheid van u online!

Lees verder ‘Waarom Social Uitvoer’ en de ‘Vier stappen naar resultaat!’

Meer weten wat Social Uitvoer voor u kan betekenen?

U kunt contact opnemen; tel.: +31 6 46 144 467 of per mail: anita.holthuis@prosos.nl

Contact

Geen reactie's

Geef een reactie