Je drukwerk opdrachten laten organiseren ook tijdens Corona?

SOS Drukwerk

Op dit moment heeft je bedrijf andere prioriteiten, dus het kan goed zijn dat je drukwerk-deadlines misloopt.Onze creators en projectmanagers werken vanuit huis en zijn beschikbaar om je direct te ondersteunen bij opmaak en aanlevering van drukwerkbestanden. Zo loopt je offline marketing gewoon online door en zijn de gevolgen van de huidige crisis niet nog langer voelbaar als nodig is.

 

Ja, net zoals veel bedrijven kampen wij op dit moment met een uitval van ons werk. Wij bieden voor veel bedrijven de ondersteuning van een ‘luxe goed’ en dus geen belangrijke basisvoorziening. Normaal gesproken brengt onze dienstverlening zeker extra aandacht voor je bedrijf en extra sales, maar het gaat wat ons betreft nu om de basisvoorzieningen: mensen helpen, ondersteunen en ons door deze crisis heen helpen. 

 

Wij zijn van mening dat wij onze tijd, energie en kennis beter in kunnen zetten om de bedrijven om ons heen te assisteren. Niet omdat het moet, maar omdat wij mensen zijn die ons steentje bij willen dragen aan deze situatie.

 

In onderstaande timeline vertellen we je graag hoe we aan de slag gaan.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Waar kunnen wij direct bij helpen:

× Kunnen wij je ergens mee helpen?