Meer bezoeker op je website? | Assistentie bij SEA | Prosos

SOS Opfrisbeurt SEA

Bij zoekmachine adverteren (SEA) gaat het om zichtbaar zijn op het moment dat iemand actief zoekt naar de producten of diensten die jij aanbiedt. Dit kan zijn met specifieke zoekopdrachten, maar ook eerder in de customer journey op de algemene, generieke zoektermen. Door met de juiste boodschap op het juiste moment in beeld te komen, vergroot de kans dat een kwalitatief goede bezoeker wordt aangetrokken.

 

Een Google Ads campagne kan je assisteren bij het behalen van je online doelstellingen. Een campagne richt je in op doestellingen, doelgroepen en uiteraard gewenst budget. We nemen je graag aantal weken aan de hand en helpen we je op weg bij het opstarten van de campagne. Heb je al een campagne maar wil je graag weten of het nog beter kan? Ook dan kunnen we samen kijken en geven je graag tips en tricks.

Zelf doen, samen doen of uitbesteden?

Succesvolle campagnes amuseren, inspireren en activeren. Geen voor de hand liggende opties, maar verwachtingen overtreffen. Door de inzet van een online campagne kunnen wij een bijdrage verlenen aan het overbrengen van jouw boodschap naar de juiste ontvanger. Let wel: wij kunnen dit volledig voor je verzorgen, maar dit kunnen wij ook samen oppakken.

Zelf doen

Wil je zelf aan de slag? Een (online) inspiratiesessie biedt wellicht uitkomst. Samen kijken we naar je behoeften en vervolgens zorgen we middels een sessie dat straks bomvol met inspiratie zit zodat jij jouw team of onderneming een boost kan geven.

Samen doen

Samen aan de slag? In een eerste (online) inspiratiesessie kijken we samen waar de behoefte zit. Vervolgens kijken we samen hoe we de werkzaamheden het beste kunnen uitvoeren. Wie pakt wat op? Welke kennis heb jij al en hoeveel tijd heb jij?

Uitbesteden

Alles aan ons uitbesteden? Geen probleem! Ons team staat voor je klaar. In een eerste kennismakingssessie bepalen we je behoefte en stellen we doelen op. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag. In een wekelijkse update delen wij de resultaten en sturen wij bij voor een optimaal resultaat!

Vrijblijvend advies?

Heb je behoefte aan advies maar staat het onderwerp waar jij advies over wilt er niet bij? Wij zijn een fullservice marketing- en communicatiebureau en kunnen je daarom op alle facetten ondersteunen. Je kan eenvoudig vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier of via de WhatsApp knop op onze website.

× Kunnen wij je ergens mee helpen?