Opfrisbeurt Social Media | Zelf doen, samen doen of uitbesteden | Prosos

SOS Opfrisbeurt Social Media

Wij horen vaak het verhaal dat je een start heb gemaakt met het opstarten van verschillende social media kanalen voor jouw bedrijf. Je hebt verschillende berichten geplaatst maar de gewenste resultaten worden helaas niet behaald en je mist eigenlijk handvatten om verder te gaan. Wij geven je die handvatten.

 

Vaak wordt gedacht ‘wij doen dit er wel even bij’. Echter is social media een compleet onderdeel van je online marketing strategie. Wij ondersteunen je graag op dit onderdeel. Samen lopen wij ons stappenplan door om te bepalen wat doe je nu? Wat is je gewenste doelstelling? Wie wil je bereiken? Met welke inzet van kanalen kan je dit bereiken? Hoe ga je meten of je je resultaten wel/niet behaalt? Welke kennis heb je zelf al en waar heb je ondersteuning in nodig? Alles is mogelijk!

Zelf doen, samen doen of uitbesteden?

Aan de hand van jouw wensen stellen we een gratis advies op. Met de uitkomst hiervan kan je zelf aan de slag. Is dit toch wat lastig of heb je hier geen tijd voor? Geen probleem, we kunnen het ook samen doen of je besteed het helemaal aan ons uit. De keus is aan jou!

TIP: Opfrisbeurt Social Media

Samen met een van onze experts lopen we door je social media kanalen heen. We kijken naar de aandachtspunten en misschien wel het belangrijkste, we kijken of de kanalen die je nu inzet geschikt zijn voor jouw doelgroep! Maak vandaag nog een afspraak met ons.

Tip: Assistentie nodig bij beeld?

Heb je een campagne voor social media bedacht maar ontbreekt het je aan beeld? Ook hier kunnen wij assisteren. Wij kunnen een complete template serie maken geheel in jullie huisstijl, die je kan gebruiken voor je website en social media campagne zodat het goed op elkaar aansluit.

Zelf doen, samen doen of uitbesteden?

Zelf doen

Wil je zelf aan de slag? Een (online) inspiratiesessie biedt wellicht uitkomst. Samen kijken we naar je behoeften en vervolgens zorgen we middels een inspiratiesessie dat jij straks bomvol met inspiratie zit zodat jij jouw team of onderneming een boost kan geven.

Samen doen

Samen aan de slag? In een eerste (online) inspiratiesessie kijken we samen waar de behoefte zit. Vervolgens kijken we samen hoe we de werkzaamheden het beste kunnen uitvoeren. Wie pakt wat op? Welke kennis heb jij al en hoeveel tijd heb jij?

Uitbesteden

Alles aan ons uitbesteden? Geen probleem! Ons team staat voor je klaar. In een eerste kennismakingssessie bepalen we je behoefte en stellen we doelen op. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag. In een wekelijkse update delen wij de resultaten en sturen wij bij voor een optimaal resultaat!

Vrijblijvend advies?

Heb je behoefte aan advies op maat maar staat het onderwerp waar jij advies over wilt hebben er niet bij? Wij zijn een fullservice marketing- en communicatiebureau en kunnen je daarom op alle facetten ondersteunen. Je kan eenvoudig vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier of via de WhatsApp knop op onze website.

× Kunnen wij je ergens mee helpen?