Opfrisbeurt voor je website? | optimaliseren webshop | Prosos

SOS Opfrisbeurt Website & Webshop

Je hebt ooit een website laten maken voor jouw bedrijf maar je bent niet meer helemaal tevreden. Zelf kan je nieuwsberichten plaatsen, maar het echt optimaliseren gaat een stapje te ver? Wij kunnen je hierbij assisteren. We kijken samen met jou naar de mogelijkheden en hoe jij dit voor je ziet. Door onze kennis en dagelijkse werkzaamheden zijn wij altijd op de hoogte van het laatste en meest recente nieuws waardoor wij je ook advies kunnen geven betreft de optimalisatie van je website. 

Download ons (gratis) E-book speciaal voor webshops

Met behulp van ons E-book kun je zelf in actie komen en onderdelen op je webshop optimaliseren waar je zelf wellicht nog niet bij heb stil gestaan. Als je nog geen webshop hebt dan helpt ons gratis E-book je bij het inrichten van je nieuwe webshop en weet je waar je rekening mee moet houden! Wij geven je antwoord op verschillende vragen, die cruciaal zijn bij het opstarten of optimaliseren van een webshop. Download het E-book gratis en bepaal je aanpak! 

Zelf doen, samen doen of uitbesteden?

Aan de hand van een inventarisatie lopen we virtueel door je website of webshop heen. Met de uitkomst hiervan kan je zelf aan de slag. Is de uitkomst toch wat lastiger? Geen probleem we kunnen het ook samen aanpassen of je besteedt dit helemaal aan ons uit. De keus is aan jou!

Zelf doen

Wil je zelf aan de slag? Een (online) inspiratiesessie biedt wellicht uitkomst. Samen kijken we naar je behoeften en vervolgens zorgen we middels een sessie dat straks bomvol met inspiratie zit zodat jij jouw team of onderneming een boost kan geven.

Samen doen

Samen aan de slag? In een eerste (online) inspiratiesessie kijken we waar de behoefte zit. Vervolgens gaan wij aan de slag hoe we de werkzaamheden het beste kunnen uitvoeren. Wie pakt wat op? Welke kennis heb jij al en hoeveel tijd heb jij?

Uitbesteden

Alles aan ons uitbesteden? Geen probleem! Ons team staat voor je klaar. In een eerste kennismakingssessie bepalen we je behoefte en stellen we doelen op. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag. In een wekelijkse update delen wij de resultaten en sturen wij bij voor een optimaal resultaat!

Vrijblijvend advies?

Heb je behoefte aan advies maar staat het onderwerp waar jij advies over wilt er niet bij? Wij zijn een fullservice marketing- en communicatiebureau en kunnen je daarom op alle facetten ondersteunen. Je kan eenvoudig vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier of via de WhatsApp knop op onze website.

× Kunnen wij je ergens mee helpen?