Website-ondersteuning nodig door Corona?

SOS Website & webshop

We kunnen ons goed voorstellen dat je website of webshop meer bezocht wordt, omdat momenteel mensen zo min mogelijk de deur uit gaan. Dat gaat zowel om mensen die opzoek zijn naar informatie als mensen die er nu voor kiezen via de webshop te bestellen. Wij zijn gewend om in verschillende CMS-en te werken en kunnen zeker ondersteunen bij het in stand houden van je website of webshop.

 

Ja, net zoals veel bedrijven kampen wij op dit moment met een uitval van ons werk. Wij bieden bedrijven ondersteuning op marketingcommunicatiegebied, waarmee normaal gesproken extra aandacht en extra sales te realiseren is. In deze crisissituatie moeten we met elkaar terug naar de basis. Daarom willen wij met ons team anderen helpen, ondersteunen en ervoor zorgen dat we goed door deze crisis heen komen. 

 

Wij zijn van mening dat wij onze tijd, energie en kennis beter in kunnen zetten om de bedrijven om ons heen te assisteren. Niet omdat het moet, maar omdat wij mensen zijn die ons steentje bij willen dragen aan deze situatie.

 

In onderstaande timeline vertellen we je graag hoe we aan de slag gaan.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Waar kunnen wij direct bij helpen:

× Kunnen wij je ergens mee helpen?