Steeds meer festival-vibe in zakelijke events - Prosos

Steeds meer festival-vibe in zakelijke events

Steeds meer festival-vibe in zakelijke events

Het festivalseizoen is in volle gang en ieder jaar lijken er wel meer bij te komen. Een festival is de plek bij uitstek voor een ontmoeting in een ongedwongen sfeer, zowel privé als zakelijk. Je bindt verschillende mensen aan je en het werkt merkversterkend door de keuze voor locatie, thema, muziek en duur. Ook op zakelijk gebied wordt tegenwoordig steeds vaker voor een festival als eventvorm gekozen.

Iedereen wordt aangesproken

Het mooie van een festival is dat het veel mensen aanspreekt, omdat er voor elk wat wils te vinden is. Foodtrucks met een keur aan smaken, hoekjes met gevarieerde muziek, optredens van verschillende artiesten. Bovendien versterkt de trend zichzelf, want het aanbod van entertainment, decors en catering voor festivals wordt ook steeds groter. Zij bieden flexibele materialen en diensten, die op heel veel verschillende locaties zijn in te zetten.

Chique of verrassend

Daarnaast biedt een festival veel mogelijkheden voor een conceptuele aanpak, waarmee je het doel van een evenement kunt benadrukken. Prosos Events werkt op het snijvlak van evenementen en communicatie. We zien het als uitdaging om de inhoud van de klant te vertalen naar de juiste vorm. Of dat nu een groot congres, een seminar, een productintroductie of een publieksevenement als een beurs of festival is. De ontmoeting tussen mensen staat altijd centraal. Communicatie is daarin de onmisbare schakel, omdat communicatie nu eenmaal een evenement, in welke vorm dan ook, versterkt.

Een andere weg inslaan

Durf jij met je bedrijf van het gebaande (event)pad af te wijken en met Prosos Events een andere weg in te slaan? Maak vandaag nog een afspraak met ons voor een persoonlijke ontmoeting. En wie weet, brengen wij met elkaar jouw medewerkers of jouw klanten op een volgend evenement in festivalsferen.

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?